05.08.2022
Doja Cat a dezvaluit motivul pentru care si-a ras tot parul de pe cap - FOTO

Doja Cat a dezvaluit motivul pentru care si-a ras tot parul de pe cap, marturisind ca nu i-a placut niciodata sa aiba par si ca podoaba sa capilara era un impediment atunci cand trebuia sa repete pentru concerte. 

Intr-un live facut pe contul ei de Instagram, artista in varsta de 26 de ani le-a explicat celor peste 24 de milioane de urmaritori ai sai de ce a renuntat la parul ei, sustinand ca este „obsedata” de noul look si ca se simte mult mai bine fara par.

„Nu mi-a placut niciodata sa am par. Nu am spus nici macar o data in viata mea ca imi place sa am par. Simt ca nu ar trebui niciodata sa am asa ceva. Nu-mi vine sa cred ca mi-a luat atat de mult sa fac asta”, a marturisit Doja Cat pe contul ei de Instagram.

Ruby a ajuns la spital dupa ce si-a injectat o substanta pentru a obtine un bronz perfect: „Mi-a amortit tot corpul!”

Mai mult, celebra artista a declarat ca s-a simtit „epuizata” din cauza parului in timp ce se antrena pentru concerte. Aceasta purta peruci si se chinuia constant sa le aseze pentru ca „alunecau si se dezlipeau de pe cap fiind incredibil de obositoare”.

„Cand ma antrenam, nu ma puteam concentra pentru ca eram preocupata de felul in care arat si de felul in care imi statea parul, incercand sa-l mentin lipit de cap”, a mai dezvaluit artista.

Doja Cat, nevoita sa-si amane concertele din cauza unor probleme de sanatate

Doja Cat a fost nevoita sa-si amane concertele din cauza unor probleme de sanatate. Artista, care este cunoscuta pentru melodia „Say So”, a dezvaluit pe retelele sociale ca va fi supusa unei operatii de rutina la amigdale, insa din cauza recuperarii, care este destul de anevoioasa, a fost nevoita sa-si amane concertele.

„Buna, dragilor. Mi-am dorit sa aflati asta de la mine. Din nefericire trebuie sa fiu operata de urgenta. Este o interventie de rutina, dar recuperarea va dura ceva din cauza inflamatiei”, a declarat artista pe contul sau de Instagram, explicand ca a fost nevoita sa-si anuleze concertele, dar si turneul The Weeknd.

„Ma simt oribil, insa abia astept sa ma vindec si sa revin sa fac muzica.”, mai spus ea.

Nina Cretu, infectata cu Covid-19! Afla cum se simte aceasta si cu ce se ocupa fiind izolata: „Primele simptome le-am avut exact cu o saptamana in urma” - FOTO

Articole din aceeasi categorie