24.11.2022
Era cat pe ce sa piarda rolul care l-a facut renumit in toata lumea! Regizorul James Cameron a facut dezvaluiri despre Leonardo DiCaprio si filmul „Titanic”

In cadrul unui interviu recent, regizorul James Cameron, cel care a filmat renumitul film „Titanic” in 1997, a dezvaluit ca Leonardo DiCaprio a fost cat pe ce sa nu obtina rolul lui Jack. 

Regizorul si-a amintit ca DiCaprio a venit la casting intr-o dispozitie proasta. „Am avut o intalnire cu Leo si apoi el a venit la casting”, a spus James. „Intalnirea a fost distractiva, pentru ca eu stateam in sala de conferinte si asteptam cu nerabdare sa-l cunosc pe actor si cand am privit in jur, toate femeile s-au adunat impreuna. Toate vroiau sa-l cunoasca pe Leo. A fost amuzant”. 

James a spus ca prima intalnire a decurs bine, ca Leo „a incantat toata lumea”, asa ca a fost invitat din nou ca sa citeasca textul filmului impreuna cu Kate Winslet, care deja fusese aleasa pentru rolul Rosei.

Avril Lavigne si-a surprins fanii cu o schimbare radicala de look! Vezi cum arata acum cantareata in varsta de 38 de ani - FOTO

„Asadar, el s-a intors peste cateva zile”, isi amintea James. „Nu stia ca va fi o adevarata auditie. Asa ca i-am spus: „Ok, pur si simplu vom merge in incaperea de alaturi, vom citi catea randuri si o sa te inregistrez”. Iar el a spus: „Vrei sa spui ca trebuie sa citesc?”. Eu i-am zis ca da, iar el: „Oh, nu citesc”. I-am strans atunci mana si i-am spus: „Multumesc ca ai venit””. 

Margot Robbie face dezvaluiri neasteptate despre scenele intime cu Leonardo DiCaprio in „The Wolf of Wall Street”: „Nu am de gand sa mint”

Iar mai apoi, James a adaugat: „Imediat, el mi-a spus: „Stai, asteapta. Daca nu citesc, nu voi primi rolul principal? Da?”. Si eu i-am raspuns: „Este un proiect gigantic, care imi va lua doi ani din viata, deci ori citesti, ori nu primesti rolul”. 

James a remarcat ca Leo a acceptat cu greu sa citeasca si a fost foarte iritat pana cand nu a pornit camera de filmat. „Se simtea ca fiecare particica din el este negativa, pana in momentul in care am spus „Motor”. S-a transformat instantaneu in Jack. Kate a ramas incantata si impreuna ei au jucat acea scena. Atunci eu am inteles ca el este adevaratul Jack”. 

Articole din aceeasi categorie