24.11.2022
Margot Robbie face dezvaluiri neasteptate despre scenele intime cu Leonardo DiCaprio in „The Wolf of Wall Street”: „Nu am de gand sa mint”

Margot Robbie a dezvaluit ca a avut nevoie de ceva incurajare inainte de a filma scenele intime cu Leonardo DiCaprio in „The Wolf of Wall Street”. Actrita australiana in varsta de 32 de ani a marturisit ca „a baut cateva shoturi de tequila” pentru a nu mai fi atat de agitata.

Margot avea doar 22 de ani cand a jucat alaturi de Leo in filmul care a inclus scene interzise minorilor.

Vorbind la evenimentul „Bafta: A Life In Pictures” in Piccadilly, Londra, saptamana aceasta, Margot a admis ca in timp ce pe ecrane a parut increzatoare, stapana pe ea, nu asta s-a intamplat in realitate.

Avril Lavigne si-a surprins fanii cu o schimbare radicala de look! Vezi cum arata acum cantareata in varsta de 38 de ani - FOTO

„Nu am de gand sa mint. Am baut cateva shoturi de tequila inainte de acea scena pentru ca eram agitata – foarte, foarte agitata”, a explicat ea. Este vorba despre scena in care Margot incearca sa-l seduca pe sotul ei de pe marile ecrane, Leonardo, in camera fiicei lor.

Filmul din 2013, regizat de Martin Scorsese, se bazeaza pe povestea brokerului din New York, Jordan Belfort (Leonardo DiCaprio), Robbie interpretand-o pe sotia sa, Naomi Lapaglia.

Pelicula, un succes de box office, a catapultat-o ​​pe Margot direct in lumea buna a Hollywoodului.

Dar nu a fost un moment usor pentru actrita care se afla la inceput de drum in aceasta industrie. In 2016, ea a recunoscut ca scenele au fost „incomod” de filmat si o premiera pentru ea.

Dupa un val de critica din partea internautilor, Anna Sedokova a decis sa recurga la schimbari radicale. Ce afirmatii a facut vedeta pe retelele sociale - FOTO

„Am mai filmat scene care duceau la intimitate, dar nu filmasem niciodata o scena de sex de la inceput pana la sfarsit, asa cum am facut-o in Wolf Of Wall Street. A fost prima mea astfel de scena. O multime de oameni te urmaresc”, declara actrita pentru Vanity Fair la acea vreme. „Este atat de ciudat. Dar mi-am zis: cu cat faci asta mai devreme, cu atat scapi mai repede.”

Articole din aceeasi categorie