24.11.2022
Avril Lavigne si-a surprins fanii cu o schimbare radicala de look! Vezi cum arata acum cantareata in varsta de 38 de ani - FOTO

La inceputul anilor 2000, melodiile lui Avril Lavigne erau foarte populare. La un moment dat, faima sa a inceput sa scada, iar cu timpul Avril a disparut de pe micile ecrane. Cantareata se ascundea atat de bine de paparazzi, incat au inceput sa apara zvonuri despre moartea ei. Acum interpreta are 38 de ani, iar recent si-a lansat al saptelea sau album. 

S-a dovedit ca, la un moment dat, cantareata a fost intr-adevar la un pas de moarte. Dupa examinari indelungate, Avril a fost diagnosticata cu boala Lyme. Aproape doi ani, aceasta a stat numai in casa si nu se putea ridica din pat. In acele momente, cantareata credea ca nu va mai iesi niciodata in afara casei sale. Din fericire, Avril a facut fata bolii sale si si-a continuat cariera muzicala. 

Ea este cea mai stilata vedeta din lume, potrivit revista GQ! Vezi cine s-a clasat in acest an pe prima pozitie - FOTO

In prezent, ea este logodita cu muzicianul Derek Ryan Smith, care este cunoscut sub pseudonimul Mod Sun, si calatoreste impreuna cu acesta prin lume, ca parte a unui turneu de sustinere a noului sau album. 

Si, dupa traditie, pana a-si lansa CD-ul, interpreta si-a schimbat look-ul. Insa, de data aceasta interpreta a facut schimbari drastice si si-a taiat parul - ceea ce nu s-a intamplat de-a lungul carierei sale.

Ce se intampla cu conturile de social media ale lui Jennifer Lopez. Artista si-a ingrijorat fanii

Articole din aceeasi categorie