03.04.2021
Emilian Cretu le-a aratat fundul fanilor de pe Instagram: „Cum zagarul”

Vacanta din Zanzibar se lasa cu fotografii si filmulete unul mai nebunatic decat altul. Emilian Cretu nu inceteaza sa-si uimeasca fanii cu ele.

Aflandu-se in vacanta de ceva timp alaturi de sora lui si alti doi prieteni, Emilian Cretu capteaza cele mai frumoase, mai amuzante, dar si mai ciudate momente de care au parte acolo. Intr-un Instastory publicat recent, actorul si-a socat urmaritorii cu un scurt cadru in care apare cu posteriorul gol. Acesta a adaugat in imagini descrierea „Cum zagarul”, probabil pentru a le atrage atentia fanilor la discrepanta dintre culoare pielii sale de pe tot restul corpului, care a fost expusa soarelui, in comparatie cu zona care este acoperita tot timpul de lenjerie.

"Duceti-va in p... m...". Emilian Cretu injura presa din Moldova. Ce l-a nemultumit pe indragitul actor - VIDEO

De mai bine de o saptamana, Emilian Cretu publica fotografii din vacanta sa in Zanzibar, aratandu-le fanilor cum traiesc localnicii de acolo.

Actorul se bucura de mare si de soare, de privelistile pitoresti, dar si de animalele si plantele care se intalnesc doar in Africa.

Ce l-ar face pe Emilian Cretu sa se casatoreasca cat mai repede? „...atunci precis ca ma insor...” Vezi cum arata locuinta actorului si cu cine traieste el - VIDEO

Unii confundau sotia cu menajera, altii recomandau poligamia in scopul tratarii tuturor bolilor. Topul celor mai rai soti din istoria omenirii

Sursa foto, video: Instagram

Articole din aceeasi categorie