02.04.2021
Unii confundau sotia cu menajera, altii recomandau poligamia in scopul tratarii tuturor bolilor. Topul celor mai rai soti din istoria omenirii

Au fost unii dintre cei mai talentati oameni pe care i-a cunoscut omenirea, insa caracterele lor le-au afectat imaginea. In acest articol am selectat cativa genii care le-au facut viata amara sotiilor lor.

Aleksandr Blok - probabil cel mai talentat poet liric pe care l-a produs Rusia dupa Alexandr Puskin. 

Cum a ajuns in aceasta lista: a mers prea departe in dorinta de a separa sexul de dragoste.

„Imi este frica sa ma intalnesc cu tine. Mai ingrozitoare decat tine nu pot intalni”, a scris odata Blok, fara a se gandi la faptul ca aceste cuvinte ii vor reflecta situatia din viitoarea casatorie. Acesta nu a intretinut relatii sexuale cu sotia lui, Lyuba Mendeleeva, aproape un an dupa nunta. Nici dupa aceasta perioada lucrurile nu s-au schimbat considerabil. Poetul isi permitea sa intretina relatii extraconjugale, iar de sotia lui il legau doar sentimentele de dragoste.

Interzis minorilor! 10 cele mai controversate scene erotice din filme. De necrezut, dar unele protagoniste chiar au fost violate

Albert Einstein - un fizician teoretician de etnie evreiasca, nascut in Germania, apatrid din 1896, elvetian din 1899, a emigrat in 1933 in SUA, naturalizat american in 1940, profesor universitar la Berlin si Princeton.

Cum a ajuns in aceasta lista: mereu si-a confundat sotia cu o menajera.

Marele fizician a scris o intreaga lista cu cerinte catre sotia sa, cu care nu intretinea nici macar relatii sexuale. Mileva Maric trebuia sa aiba grija de lucrurile savantului, lenjeria lui intima sa fie mereu curata si sa paraseasca camera in care se afla, imediat ce ii va cere.

Ivan Bunin - primul scriitor rus laureat al Premiului Nobel pentru Literatura in anul 1933.

Cum a ajuns in aceasta lista: dupa 20 de ani de casnicie, si-a numit sotia „тупой угол в любовном треугольнике”.

Ivan al IV-lea al Rusiei (Иван Грозный) - primul cneaz moscovit care s-a intitulat "tar".

Cum a ajuns in aceasta lista: era prea dur cu sotiile lui, cand il intristau, mereu actiona dupa principiul „Нет человека — нет проблемы”.

Carl Gustav Jung - medic, psiholog si psihiatru elvetian, fondatorul psihologiei analitice.

Cum a ajuns in aceasta lista: nu doar ca le recomanda clientilor sai poligamia, pentru tratarea tuturor bolilor, ci utiliza si el aceasta forma de casatorie. 

Desi a fost casatorit o singura data si a trait cu sotia lui mai mult de 50 de ani, tot ea fiind si mama celor cinci copii ai psihologului, Carl Gustav Jung nu se sfia sa intretina relatii sexuale cu clientele sale, combinand utilul cu placutul.

A violat doua fete timp de 4 ani si a fost eliberat dupa 17 ani de detentie, iar interviul acordat Xeniei Sobchak socheaza internautii: Maniacul rus, Victor Mohov: „De la mine a nascut, acum nu mai naste. Trebuie sa ma ocup din nou de ea". Detalii ingrozitoare de la una dintre victime - VIDEO

Articole din aceeasi categorie