23.08.2022
Ema Uta si Alex Bodi s-au impacat. Cum au fost surprinsi intr-un club de lux din Mykonos: „Cand sunt indragostit...” - FOTO

Ema Uta si Alex Bodi s-au impacat. Desi in urma cu putin timp anuntau ca nu mai formeaza un cuplu, cei doi au fost surprinsi impreuna intr-un club de fite de pe insula greceasca. Se pare ca make-up artista a plecat in vacanta cu cateva prietene, acolo unde a avut parte de o intalnire surpriza cu afaceristul.

De mai bine de un an, Alex Bodi si Ema Uta formeaza un cuplu. Nu demult, blondina a anuntat ca relatia ei cu afaceristul a luat sfarsit, fara a dezvalui exact motivele despartirii. La randul lui, Alex Bodi a declarat ca nu mai formeaza un cuplu cu Ema Uta, imediat dupa intoarcerea din Bali. Make-up artista a sustinut ca relatia cu afaceristul a fost „ingenua, naturala si relaxata”, insa numai pana intr-un punct. Acum, cei doi pare sa-si mai fi acordat o sansa, fiind surprinsi impreuna intr-un club din Mykonos.

Doina Ciobanu - moldoveanca cu 1 milion de urmaritori pe Instagram, care a facut din moda si salvarea planetei o prioritate - FOTO

Ema Uta si Alex Bodi s-au impacat. Impacarea dintre cei doi a avut loc pe insula milionarilor, acolo unde au fost surprinsi in ipostaze tandre. Acestia au dansat si s-au sarutat, semn ca au trecut peste neintelegeri si au decis sa-si mai acorde o sansa.

Make-up artista a plecat cateva zile intr-o vacanta cu fetele, in Mykonos. Acestea au decis sa mearga intr-un club de lux de pe insula greceasca, acolo unde a fost prezent si Alex Bodi. Potrivit imaginilor de pe retelele de socializare, afaceristul si Ema Uta s-au imbratisat, s-au sarutat si nu au putut sta departe unul de celalalt.

Pe contul sau de Instagram, afaceristul a postat o sticla de sampanie de sute de euro, alaturi de un mesaj ambiguu: „Beau sampanie de doua ori: cand sunt indragostit si cand nu sunt indragostit”.

Se pare ca Ema Uta si prietenele ei isi petrec vacanta intr-o superba vila din Mykonos. Proprietatea este dotata cu piscina exterioara, dispune de vedere la mare, iar pretul pentru o saptamana de cazare poate ajunge la 4000 de euro.

Irina Rimes a implinit 31 de ani! Vezi modul inedit prin care interpreta a fost felicitata de catre Dara - FOTO/VIDEO

In urma cu putin timp, cei doi au petrecut o vacanta exotica in Bali. Se pare ca lucrurile nu ar fi mers bine, caci, la intoarcere, Alex Bodi a sustinut ca nu mai formeaza un cuplu cu Ema Uta. La scurt timp, si blondina a confirmat informatia.

„Nu stiu unde e! Nu ne-am urmarit niciodata pe Instagram. Ne-am intors din vacanta, dar am mers fiecare separat. Nu mai suntem impreuna. Vacanta a fost ok, dar s-au intamplat niste lucruri. Nu-mi doresc sa elimin sentimentele!”, a declarat Alex Bodi la Antena Stars.

Dupa anuntul despartirii, Ema Uta a sustinut ca relatia cu Alex Bodi a fost relaxata pana la un punct si a avut numai cuvinte de lauda la adresa fostului partener.

Leanka Grau - iubeste din nou! Fiica actorului Gheorghe Grau a publicat in mediul online imagini exclusive cu barbatul care i-a furat inima - FOTO

„Pe Alex il voi considera in continuare un barbat inteligent si atragator, ne-am inteles extraordinar cat a fost bine, relatia a fost una ingenua, naturala, relaxata pana la un punct. Exista niste motive de despartire cu adevarat, dar nu sunt grave si – din respect pentru ce a fost – mi-as dori sa nu ofer detalii”, a adaugat aceasta potrivit sursei citate.

Articole din aceeasi categorie