23.08.2022
Irina Rimes a implinit 31 de ani! Vezi modul inedit prin care interpreta a fost felicitata de catre Dara - FOTO/VIDEO

Recent, una dintre cele mai populare artiste din Republica Moldova si-a sarbatorit ziua de nastere.

Pe retelele de socializare Irina a fost felicitata de mai multe vedete printre care s-a numarat si Dara, care este de altfel si o prietena foarte apropiata cu omagiata.

Filmuletul publicat de Dara a adunat aproape 10 mii de vizualizari pe Tik Tok, dar si peste 1000 de aprecieri.

Fiica cea mica a Ellei Chistol a implinit 4 ani! Vezi mesajul emotionant pe care l-a transmis bloggerita Emmei - FOTO

De asemenea, pe pagina sa de Instagram artista a adaugat: „Suntem diferite! Dar stelele au scris ca in viata asta trebuie sa ne intalnim si sa invatam una de la alta. Lectii despre incredere in cine esti, perseverenta, suflet, altfel de prietenie. Multumesc pentru ca stii sa imi arati ca nu exista imposibil, exista doar dorinta puternica si curata.”

Irina Rimes este o cantareata si compozitoare din Republica Moldova, care in prezent activeaza si locuieste la Bucuresti. Irina Rimes a devenit cunoscuta in Republica Moldova dupa ce a participat in 2012 la concursul Fabrica de staruri, unde a ajuns pana in finala.

Dara este o cantareata de muzica pop din Republica Moldova. A devenit cunoscuta dupa participarea in finala preselectiei nationale din Republica Moldova pentru Eurovision 2012, cand a interpretat piesa „Open Your Eyes”, ocupand locul 3.

Sotii Maxian se bucura la maxim de vacanta din Santorini! Vezi peisajele uimitoare, dar si ipostazele surprinzatoare in care a pozat Tatiana - FOTO/VIDEO

Articole din aceeasi categorie