02.11.2022
Dupa moartea lui Iurii Shatunov, producatorul Andrei Razin formeaza o noua trupa „Laskovii Mai”

Dupa ce fostul solist al trupei „Laskovii Mai”, Iurii Shatunov a decedat, Andrei Razin deja cauta o persoana care il va inlocui pe acesta. 

Anterior, Andrei Razin a declarat ca si-ar dori ca Dania Milohin sa interpreteze renumitele piese ale trupei. Iar recent, pe canalul sau de Youtube, producatorul a anuntat ca incepe sa adune de la zero o noua formatie „Laskovii Mai”.

Olga Orlova a dezvaluit, intr-un mod neobisnuit, sexul copilului pe care il asteapta! Afla daca e baietel sau fetita - FOTO

Singurul lucru care se cunoaste este ca trupa va fi formata din cativa tineri. De asemenea, Razin va crea noi pagini pe retelele sociale. 

Iar cei care iubesc melodiile vechi ale formatiei „Laskovii Mai”, mai au putin timp de a se bucura de ele: „Va mai las trei luni sa va distrati, dragii mei”, a spus Razin. El a avertizat ca tot continutul piratat va fi eliminat din mediul online in viitorul apropiat. „Fac patenta pe „Iurii Shatunov”, „Andrei Razin”, „Laskovii Mai” - totul va fi scris pe mine si va fi sters din mediul online”. 

Acum fanii vor putea avea acces la piesele lor preferate doar din doua surse: Youtube si insusi Razin. „Numai abonatii nostri vor putea asculta aceste piese”, a afirmat producatorul. 

Inca un vis devenit realitate! Diana Grigor a vizitat cea mai importanta atractie turistica din Munchen. Afla despre ce este vorba - FOTO

Andrei Razin este cel care l-a descoperit pe Iurii Shatunov si l-a aratat lumii. De-a lungul carierei sale, Shatunov si producatorul au avut o relatie destul de dificila. Multi ani ei au luptat pentru drepturile asupra tuturor materialelor „Laskovii Mai”. 

Articole din aceeasi categorie