02.11.2022
Olga Orlova a dezvaluit, intr-un mod neobisnuit, sexul copilului pe care il asteapta! Afla daca e baietel sau fetita - FOTO

Dupa ce a anuntat ca este in asteptarea unui copil, pagina de Instagram a Olgai Orlova in varsta de 44 de ani nu va mai fi niciodata ca inainte. Interpreta zilnic impartaseste urmaritorilor sai detalii despre sarcina sa. Iar recent, ea a spus ca sotul sau intentioneaza sa participe la nastere.

Mult timp vedeta a tinut in secret sexul viitorului sau copil. Insa, acum ea a decis sa spuna totusi ce va avea, insa intr-un mod nestandart - aceasta a spus-o printr-o anecdota.

Iata cum suna aceasta: „Un barbat, care trebuia sa devina tata in curand, strangea cu nerabdare mana sotiei sale insarcinate in timpul unei sedinte de ecografie. In cele din urma, acesta, nemaiavand rabdare, a intrebat nervos: „Cand o sa-mi spuneti sexul viitorului meu fiu?”. Medicul se uita la el cu severitate si ii raspunde calm si linistit: „Iti spun chiar acum: sexul fiului tau este feminin””. 

Cornelia Stefanet - zi de nastere de neuitat! Afla in ce tara isi sarbatoreste interpreta aniversarea, dar si cum a fost surprinsa dis de dimineata de catre sotul ei - VIDEO

Olga a insotit publicatia sa cu trei emoji: trei fundite roz si trei fete. Da, probabil acest lucru nu inseamna nimic, insa daca tot vorbim de indicii: este posibil ca interpreta sa aiba tripleti?

Nu cu mult timp in urma, cantareata a povestit cum a calatorit in timpul sarcinii sale. Aceasta a fost jefuita in timp ce se afla a Milano, apoi a ramas fara bagaj in Azerbaidjan - compania aeriana a pierdut bagaju sau. Insa, intr-un final, totul a fost bine, iar acum Olga pare a fi fericita si implinita. 

Dupa cativa ani, soprana Olga Busuioc a revenit acasa! Artista a publicat un mesaj emotionant pe pagina sa de Instagram: „Sunt tare multi ani in spate, multe istorii, destine...” - FOTO/VIDEO

Olga Orlova este o cantareata, actrita si compozitoare rusa. Ea a fost fondatoarea si solista trupei „Blestyasie”. Olga a fost casatorita anterior cu omul de afaceri Alexander Karmanov. Dupa ce a ramas pentru prima data insarcinata, vedeta a parasit chiar si trupa din care facea parte. In mai 2001s-a nascut fiul sau, Artiom. In prezent, Olga este in asteptarea celui de-al doilea copil.

Articole din aceeasi categorie