07.07.2022
Diana Rimis - criticata in mediul online! Vezi care este cauza si ce a raspuns bloggerita comentariilor rautacioase: „Cel mai bine ar fi sa...” - VIDEO

Bloggerita Diana Rimis a plecat recent, impreuna cu sotul ei, Dan Rimis, in vacanta in Grecia. Dupa spusele tinerei, de cand a mers la odihna, primeste multe mesaje si comentarii negative. Vezi care este cauza. 

Recent, Diana Rimis a aparut pe Insta Story cu o declaratie. Tanara a spus ca, de cand a mers in vacanta, urmaritorii sai ii scriu mesaje urate si comentarii negative din cauza filmuletelor video pe care le-a publicat pe pagina sa de Instagram. 

Iubire fara limita de varsta! Vezi top 7 cupluri de la noi pentru care diferenta mare de ani n-a fost un obstacol in calea fericirii - FOTO

Este vorba despre cateva imagini si videouri, printre care unul unde ea este aproape dezgolita, iar unul unde ea se saruta pasionat cu sotul sau. 

Diana nu tacut in acest caz si si-a spus parerea despre negativul pe care il primeste zilnic. 

Vezi unde se odihnesc in aceasta vara vedetele din Republica Moldova - FOTO/VIDEO

„Fetelor, vreau sa va recomand sa nu faceti acest lucru, caci pe mine asta nu ma afecteaza”, a spus Diana Rimis. 

Tanara a mentionat ca acest lucru este inutil, caci pe ea nu o intereseaza parerea altora. „Tot pe voi va afecteaza asta, pentru ca tot voi inghititi acea energie negativa”.  

Bloggerita le-a recomandat tuturor sa omita publicatiile sale. „Cel mai bine ar fi sa va cautati de treaba voastra. Profitati de vara”. 

Ce sacrificii face Irina Rimes, la sfarsitul concertelor ei: „Ma flateaza, dar pana la urma e ceva trist”

Diana Rimis este o bloggerita din Republica Moldova. Pe Instagram, aceasta are o comunitate de 140 de mii de urmaritori. 

Sursa FOTO/VIDEO: Instagram

Articole din aceeasi categorie