06.07.2022
Vezi unde se odihnesc in aceasta vara vedetele din Republica Moldova - FOTO/VIDEO

Vara - sezonul vacantelor si al calatoriilor de vis. Vedetele din Republica Moldova au decis sa nu piarda nici o clipa si si-au planificat vacantele inca din primavara. In acest articol iti prezentam unde au ales sa mearga vedetele din tara pentru a se odihni de rutina zilnica si de lucrul obositor. 

Corneliu Botgros - Kemer, Turcia

Muzicianul Corneliu Botgros a ales sa isi sarbatoreasca ziua de nastere in Turcia, alaturi de iubita sa, Angela Botezatu. Instrumentistul a publicat pe pagina sa de Instagram cateva imagini din ziua aniversarii sale. 

Iubire fara limita de varsta! Vezi top 7 cupluri de la noi pentru care diferenta mare de ani n-a fost un obstacol in calea fericirii - FOTO

Diana Rimis - Lefkada, o insula din Grecia

Recent, bloggerita a mers impreuna cu sotul sau in Grecia. Tanara a reusit sa posteze deja mult imagini si filmulete video, pentru a impartasi totul fanilor sai. 

Dupa spusele sale, ei intentioneaza sa exploreze intreaga insula si vor schimba mereu plaja, pentru a reusit sa vada totul, dar si pentru a se odihni.  

Astazi, Diana si Dan au inchiriat un automobil pentru a merge intr-o mini calatorie. Acestia au ajuns la plaja Milos, unde au facut un popas si s-au bucurat de soarele arzator si apa calda din mare. De asemenea, pe pagina sa de Instagram, tanara a publicat un video provocator, unde ea este aproape dezgolita. 

Mihaela Tabura - insula Santorini, Grecia

Astazi este ultima zi de odihna a Mihaelei Tabura. Pentru interpreta, aceasta a fost o vacanta de poveste, caci a fost ceruta in casatorie pentru a treia oara. 

Artista impreuna cu iubitul sau au savurat din fructele de mare proaspete si bucatele traditionale grecesti, au savurat din soarele cald si apa cristalina, s-au odihnit bine, iar acum sunt gata sa se intoarca la munca si la rutina zilnica. 

Doinita Gherman - Grecia

Intr-un interviu recent, interpreta a recnoscut ca isi doreste foarte mult sa mearga in vacanta.„In vacanta eu nu pot sta degeaba, eu mereu gasesc oameni, ma imprietenesc, ma primblu peste tot, gasesc oameni care vand ulei, masline, branza. Sunt mereu in miscare. Eu sunt ca un ghid pentru toti. Vin mai obosita decat m-am dus de fapt”, a recunoscut Doinita Gherman. 

Corneliu Botgros a implinit 47 de ani! Vezi unde si cum si-a sarbatorit instrumentistul ziua de nastere: „Multumesc tuturor pentru felicitari. Va sunt recunoscator” - FOTO

Artista se bucura din plin de vacanta sa. Pe pagina sa de Instagram, Doinita a publicat mai multe Insta Story.

Astazi, cantareata ne-a aratat cum a inceput dimineata ei. 

Tatiana si Ilie Maxian - Turcia

In acest an, familia Maxian a mers pentru prima data impreuna cu toti cei trei copii la odihna. Dupa spusele Tatianei, ei mereu incercau, insa apareau motive de amanare. 

Nici in vacanta Tatiana nu uita de obiceiul lor, de a fi toti imbracati la fel. De aceasta data, acestia si-au asortat costumele de baie. Tatiana si Riana au optat pentru costum de baie dintr-o singura piesa. Ianis si Ilie junior au imbracat sorti, iar sotul Tatianei, Ilie Maxian a optat pentru un costum din doua piese - sorti si o camasa. 

Acum toti cinci se bucura de o vacanta de vis, intr-un hotel Ultra All Inclusiv. „Eram si eu curioasa cum asta functioneaza. Plus la toate, am ales acest hotel pentru a ma lipsi de momentele cu gatitul mancarii macar pentru o saptamana. Mamele acum o sa-mi dea crezare”.  

Tatiana Koberidze - Amsterdam, Olanda

Chiar daca au avut probleme in aeroport, Tatiana si sotul ei, Serghei, au reusit si au ajuns intr-un final la Amsterdam. 

„Salut, Amsterdam!”, a scris pe pagina sa de Instagram bloggerita. 

Dupa cum ne dam seama, urmeaza multe Insta Story si fotografii incredibile. 

Miss Moldova 2017 a fost omagiata! Afla cati ani a implinit modelul, dar si care este cea mai mare realizare a sa de pana acum - FOTO/VIDEO

Valeria Turcan - Italia

Valeria, impreuna cu sotul sau si fiul Saul, au mers intr-o vacanta in Italia. 

Acestia se bucura de bucate nemaipomenite italiene, de plaja si plimbarile de seara pe strazile din Italia. 

In prezent ei sunt in Sottomarina si, dupa cum a mentionat bloggerita, ei intentioneaza sa mearga in mai multe orase, printre care si Venetia. 

Sursa FOTO/VIDEO: Instagram

Articole din aceeasi categorie