06.07.2022
Ce sacrificii face Irina Rimes, la sfarsitul concertelor ei: „Ma flateaza, dar pana la urma e ceva trist”

Ce sacrificii face Irina Rimes, la sfarsitul concertelor ei. Artista se bucura de comunitatea ei de fani, care ii fredoneaza celebrele melodii. Cantareata nu ezita sa faca fotografii cu urmaritorii ei ori sa dea autografe, chiar daca este destul de obositor. In schimb, vedeta are rabdare cu fiecare om in parte, care are o poveste unica de viata. 

Irina Rimes este unul dintre artistii-fenomen din acest moment, in Romania. Ea a lansat, acum o saptamana, cel de-al patrulea album, intitulat Acasa, care contine 16 piese de suflet. Totodata, albumul a fost compus in timp ce artista a calatorit prin tara cu rulota, alaturi de echipa ei, in drum spre locul sau natal si anume, Izvoare, in Republica Moldova. 

Piesa Acasa este chiar coloana sonora a documentarului Irina Rimes: Pe drumul meu. Cantareata a lansat, in colaborare cu HBO Max, o mini serie de sapte episoade, despre povestea vietii ei ca om, si ca artist. Recent, vedeta va avea primul concert in Metaverse din Romania, asa cum au facut si alti artisti de peste Ocean, inclusiv Justin Bieber sau Ariana Grande.

Cum a inceput, de fapt, povestea de iubire dintre Cleopatra Stratan si Edward Sanda: „Pentru mine a fost dragoste la prima vedere...”

Artista a fost invitata la podcastul lui Adrian Artene, care se va difuza sambata seara, 2 iulie. Bruneta a vorbit deschis despre viata personala, dar si cea profesionala. Dupa ce a castigat concursuri de talente in tara ei natala, Irina Rimes a cucerit si publicul din Romania. Inca din 2016, cand a avut debutul muzical la noi, ea a facut furori cu hitul Visele, care a stat in topul celor mai ascultate piese.

„Uneori simt ca sacrific foarte mult. De exemplu, avem…nu stiu, concerte si eu stau la poze mai mult decat stau pe scena. Stau pana la ultimul om. Ar parea usor, dar daca stai pentru 100 de oameni sa faci poza cu fiecare si mai ales…vin oameni care au de spus o poveste: stii, eu am ascultat piesa ‹Nu stii tu sa fii barbat›, eu am realizat ca sotul meu nu ma respecta si nu ma iubeste, pentru ca corespundea lucrurilor pe care le spui tu in piesa si am divortat. De aia stau pana la ultima poza, doar ca lucrurile astea nu te incarca, lucrurile astea te descarca in general, ajungi foarte obosit acasa si iti dai seama ca asta este. 

Vezi unde se odihnesc in aceasta vara vedetele din Republica Moldova - FOTO/VIDEO

Eu mai mult dau la poze din mine decat pe scena. Pe scena eu cant…eu am placere cand sunt pe scena si cant pentru ei, dar ma simt bine cantand pentru ei, dar la poze este fix pentru ei, nu pentru mine si atunci eu simt ca rup cate o bucatica si dau fiecarui om care vine si spune povestea lui, eventual se intampla sa fie oameni cu povesti de viata, care au traume si vin si spun: eu am ascultat muzica ta. Bine, pe mine ma flateaza lucrul asta, dar pana la urma e ceva trist”, a explicat ea la podcast. 

Articole din aceeasi categorie