06.07.2022
Iubire fara limita de varsta! Vezi top 7 cupluri de la noi pentru care diferenta mare de ani n-a fost un obstacol in calea fericirii - FOTO

Acolo unde exista o iubire pura, intelegere si respect, probabil ca diferenta de varsta trece intr-un plan mult mai nesimnificativ, si desi uneori poate fi vizibila fizic, aceasta diferenta nu este un impediment pentru vedetele de la noi. Iata cateva cupluri care au trecut bariera timpului, a stereotipurilor si a parerilor oamenilor si au luptat pentru fericirea lor. 

Anastasia Fotachi si Gabriel Stati

De mai bine de trei ani jumatate, modelul Anastasia Fotachi si milionarul Gabriel Stati formeaza unul dintre cele mai cunoscute cupluri de la noi. In ciuda diferentii de varste de 18 ani, cei doi formeaza un tot intreg, iar cel mai frumos eveniment din viata lor urmeaza sa aiba loc la toamna, dupa ce acum doua luni tanara a fost ceruta in casatorie. 

Cat sunt de frumosi! Anastasia Fotachi - fericita alaturi de iubitul ei
Presa romana, despre casatoria lui Gabriel Stati cu Anastasia Fotachi -  Stiri.md - Stiri.md

Nina Cretu si Renato Usatii

Nina Cretu si Renato Usatii formeaza unul dintre cele mai controversate, dar si indragite cupluri de la noi. In varsta de 43 de ani, Renato pare ca si-a gasit linistea si fericirea alaturi de modelul in varsta de 22 de ani. 

Povestea lor probabil a inceput mult timp inainte, insa acestia si-au facut publica alegerea si romanul de dragoste in seara de Revelion a anului 2022. 

foto) Cuplul socant al inceputului de an: Nina Cretu, la brat cu Renato  Usatii, de Revelion | Shok! | UNIMEDIA
Nina Cretu a avut parte de o aniversare de colectie alaturi de Renato Usatii

Irina si Sergiu Kovalsky

Indragitul cuplu format dintre Irina si Serghei Kovalsky a marcat recent 10 ani de casnicie. Desi nu ar parea, intre cei doi este o diferenta de aproximativ 10 ani. 

Totusi, cei doi recunosc ca doar la inceput cand Irina avea abia 19 ani, iar Segiu 29 aceasta diferenta s-a resimtit, insa ulterior totul a mers mai bine decat s-ar fi asteptat. 

Cei doi au impreuna 3 copii, care zilnic le alimenteaza si amplifica frumoasa poveste de dragoste.

Corneliu Botgros si Angela Botezatu

El are 45 de ani, iar ea doar 23, insa acest lucru n-a stat in calea fericirii lor, iar Corneliu si Angela profita de fiecare clipa petrecuta alaturi si savureaza din viata petrecuta in doi. 

Instrumentistul si-a cunoscut iubita la nunta unei cunostinte comune si chiar daca era sceptic initial in ceea ce priveste succesul unei potentiale relatii din cauza diferentei de varsta totul a descurs mult mai bine decat s-ar fi asteptat.

Xenia Deli si Ossama Fathi Rabah Al-Sharif 

In varsta de 32 de ani, frumosul model Xenia Deli si-a legat destinul pe cand avea doar 26 de ani de milionarul egiptean care pe atunci avea 62 de ani.

La ora actuala, Xenia are 32 de ani, iar sotul sau 67 de ani, dar chiar si asa, cei doi sunt foarte fericiti impreuna si o cresc pe fiica lor Anastasia.

VIDEO) Xenia Deli a sarbatorit trei ani de casnicie!
Modelul Xenia Deli apare intr-o noua fotografie cu fiica sa Anastasia

Natalia Barbu si Nicolae Sota 

Natalia Barbu si miliardarul Nicolae Sota s-au casatorit in anul 2011. Diferenta de varsta de 26 de ani nu a fost un obstacol in relatia lor. Din dragostea celor doi s-a nascut fiul lor Victor, iar in anul 2021, cei doi au fost binecuvantati cu o minune de fetita pe nume - Vera.

Detalii mai putin stiute despre Natalia Barbu – RED by Rodica Cioranica
Cum L-a CUCERIT Natalia Barbu Pe MILIARDARUL Nicolae Sota | Libertatea

Kornelia si Marcel Stefanet

Cei 18 ani care-i despart nu par sa fi contat vreodata pentru Kornelia si Marcel Stefanet. S-au casatorit cand el avea 37 de ani, iar ea 19 si, chiar daca de atunci au trecut 8 ani, artistii par la fel de indragostiti ca la inceput. Rodul iubirii lor este micuta Alexandra. 

Sursa FOTO: Instagram 

Articole din aceeasi categorie