04.06.2022
„Am plans, jur!” Emilian Cretu a dezvaluit care sunt cele mai mari regrete ale sale: „Imi era atat de rusine pentru ceea ce am facut...” - VIDEO

Renumitul actor din Moldova, Emilian Cretu a participat in cadrul unui podcast in care a vorbit deschis despre viata sa. Artistul a recunoscut ca el nu are regrete, inafara de doua cazuri, pe care le va tine minte pentru toata viata inainte. Despre ce este vorba, vezi in articolul de mai jos. 

Cand a fost intrebat daca are vreun regret, Emilian a raspuns ferm ca nu are nici unul, insa, dupa ce a mai chibzuit, artistul a recunoscut ca totusi sunt cateva cazuri de care si pana acum ii este rusine. „S-a intamplat o data ca am strigat foarte tare la mama. Discutam atunci pe una dintre temele care sunt tabu in familia noastra. E o poveste destul de serioasa. Mama nu intelege unele lucruri si eu mereu ii explicam careva chestii, dar ea tot nu intelegea”. 

Marinela Bezer a avut parte de o surpriza de proportii in Ibiza chiar la petrecerea burlacitelor: „Le-am zis de atatea ori, fara striptease...” - FOTO/VIDEO

Dupa spusele actorului, atunci el venea de la Chisinau, era foarte obosit si doar isi dorea sa se relaxeze si sa se odihneasca. Insa, ceva nu a mers cum trebuie. „Eu vin acasa intotdeauna ca sa ma relaxez, sa iau doza de pozitivism, de viata. Insa, atunci eu atat de tare am strigat la mama mea, pe bune. Am strigat foarte tare, dupa care imi era foarte rusine. In acea zi nu stiam cum sa ma apropii de ea, ce sa fac. Ma gandeam cum am putut sa imi permit asa ceva”. 

„Mamica mea stie ca eu chiar daca am strigat atunci, oricum o iubesc. Ea pentru mine e icoana Sfanta, e cel mai frumos ce poate sa se intample cu mine. Mama stie tot asta”, a adaugat Emilian. 

Un alt moment, pe care actorul nu l-a zis nimanui niciodata, este despre sora sa, Nina. „Atunci Ninuta avea 18 ani si s-a certat cu sora ei mai mare. Ele atat de tare s-au certat, ca eu nu stiam cu cine sa tin. Nu stiu ce s-a intamplat atunci ca intr-un moment i-am dat Ninei o palma peste fata. A fost prima si ultima data cand am facut asa ceva”. 

Emilian isi aminteste ca in acel moment, sora lui nici nu a strigat, nici nu a zis un cuvant. Ea pur si simplu a plecat. „In acea noapte eu nu am dormit deloc, jur. Au fost momente in care eu stateam si ma gandeam: „Cum mi-am putut permite asa ceva?”. Atunci am plans, jur, am plans pentru ca mi-am permis sa trag in sora mea”. 

„Si eu si el eram in soc!” Tatiana Koberidze - intr-un hotel cu Arash. Vezi ce propunere neasteptata a primit vloggerita de la renumitul interpret: „Este o persoana foarte placuta, insa...” - VIDEO

A doua zi, dupa spusele actorului, Nina a plecat la scoala si el tot nu gasea momentul potrivit pentru a se impaca cu ea. „Vroiam sa imi cer scuze. Numai a intrat pe usa, o vad cum plange, eu incep a plange. Acest moment a fost o fericire pura”. 

Emilian Cretu este unul dintre cei mai renumiti influenceri din Moldova, urmarit de peste 500 de mii de oameni. Actorul este admirat pentru carisma sa, dar si pentru clipurile pline de umor pe care le realizeaza. Acesta nu scapa niciun moment important din viata lui fara sa-l posteze pe retelele de socalizare.

Sursa FOTO: Instagram

Articole din aceeasi categorie