03.06.2022
Sosia Printesei Diana, o tanara in varsta de 20 de ani din Tarile de Jos, a vorbit despre popularitatea sa, dar si despre partea opusa a Instagramului: „Acest hobby ma ajuta sa fac fata bolii de care sufar” - FOTO

Rose van Regin, in varsta de 20 de ani, din Olanda, a devenit populara pe retelele sociale datorita asemanarii ei cu regretata Printesa Diana. Cu toate acestea, multi internauti sunt nemultumiti de faptul ca ea accentueaza ca seamana cu Lady Di.

Rese a inceput sa isi creeze contul sau personal in stilul anilor 1970, facand fotografii si videoclipuri stilizate. Urmaritorii sai i-au dat de inteles ca seamana cu regretata Printesa Diana, asa ca, fata si-a facut o tunsoare similara cu cea a Printesei si a inceput sa dezvolte tema asemanarii ei cu Lady Di. 

„Acest lucru m-a impins sa imi fac coafura identica cu cea a Printesei Diana. Cand m-am frezat am inteles ce aveau in vedere urmaritorii mei. Ma inspira foarte mult stilul Printesei Diana din anii 1980, insa eu ii adaug si cateva elemente din anii 1970”, a spus Rose. 

Cum iti exprimi afectiunea, in functie de zodie: „Ei iti vor impartasi cele mai ascunse si intime secrete”

Ea a recunoscut ca atunci cand merge pe strada, imbracata in stilul sau neobisnuit, multi oameni o striga „Diana” si o roaga sa faca cateva poze cu ei. 

„M-am gandit ca este destul de amuzant, pentru ca asta ar insemna ca eu am ales bine tinuta, mi-am facut bine coafura si machiajul”, a spus tanara. 

Odata cu cresterea urmaritorilor sai, cresc si numarul de hateri. Ei ii scriu des ca se comporta urat si nerespectuos atunci cand incearca sa o copie pe Printesa Diana, insa Rose crede ca ea nu seamana atat de mult cu Printesa, precum spun oamenii. 

Rose a indragit stilul vintage si moda anilor trecuti inca de cand era adolescenta. 

De atunci ea a inceput sa se pozeze in stilul anilor 1970 si a inceput sa se imbrace in tinute vintage. Printesa Diana nu este prima celebritate care o inspira pe Rose, insa anume Printesa Diana a facut-o pe ea populara. 

„Ma ocup cu asta deja de multi ani. Pur si simplu Diana le-a placut cel mai mult urmaritorilor mei”, a spus Rose. 

Shakira, dusa de urgenta la spital! Ce a patit cantareata si cum a reactionat Gerard Pique

Rose le da sfaturi urmaritorilor sai despre cum sa isi faca coafura in stilul anilor 1970 si de unde pot cumpara haine vintage. 

Dupa cum spune tanara, hobby-ul sau o ajuta sa faca fata bolii de care sufera - Lyme. Din cauza acestei afectiuni, fata oboseste foarte repede si simte des dureri. Asa ca, viata ei reala nu este chiar atat de frumoasa precum ea o arata urmaritorilor sai pe retelele sociale. 

„In ciuda faptului ca in ultimul an ma simt mult mai bine, inca imi petrec cea mai mare parte a zilei in pat. Cand nu fac poze, ma odihnesc sau bolesc. Aceasta este realitatea mea”, a recunoscut Rose. 

Sursa FOTO: Instagram

Articole din aceeasi categorie