24.01.2024
Daniela Costetchi : „Relatia in care sunt acum m-a adus la cateva constientizari pe care eu le stiam, dar...” - VIDEO

Bloggerita se afla intr-o relatie de ceva vreme si este in culmea fericirii. Daniela Costetchi a vorbit despre asta pe Instagram.

De ceva vreme, Daniela Costetchi este intr-o relatie cu un baiat pe nume George, iar in urma acestei relatii, bloggerita a ajuns la niste concluzii despre fostii ei iubiti pe care le-a impartasit si cu urmaritorii sai.

Secretele pielii sanatoase! Nutritionista Elena Ozun iti prezinta 3 nutrienti esentiali pe care trebuie sa-i incluzi in alimentatia ta - FOTO/VIDEO

Daniela a dezvaluit: „Relatia in care sunt acum m-a adus la cateva constientizari pe care eu le stiam, dar nu eram convinsa suta la suta, era mereu acel dar poate, dar poate. Eu mereu cautam scuze la barbati pentru comportamentul lor, pentru absenta lor, pentru neimplicarea lor, dezinteresul ca parca te vrea, dar parca nu”.

„Am inteles ca atunci cand un barbat vrea sa fie cu tine, el e cu tine. Am inteles ca daca ajungi sa te intrebi ma place, nu ma place, oare ce vrea de la mine, nu te place sau te place, dar nu destul si asteapta o femeie mai potrivita pentru el. Aia cu nu sunt pregatit pentru o relatie, nu exista, nu este pregatit pentru o relatie cu tine”, a adaugat bloggerita

Barbatii roiesc in jurul lor! Iuliana Beregoi si Andreea Bostanica inundate, cu buchete imense de flori - FOTO/VIDEO

„Cu barbatul potrivit o sa te simti cea mai perfecta, cea mai speciala, cea mai frumoasa, cea mai cea si nu o sa incerce sa schimbe nimic la tine si rugamintea lui o sa fie te rog frumos sa nu te schimbi”, a concluzionat Daniela.

Nina Cretu slabeste tot mai mult! Cum ii reuseste: „Am mancat la cina cartofi pai” - VIDEO

Daniela Costetchi este o bloggerita din Moldova ce a devenit cunoscuta pe retelele de socializare datorita poeziilor sale. Este mama une fetite pe nume Leila.

Madonna, mesaj plin de dragoste pentru fiica sa care a implinit 18 ani: „O frumoasa regina africana” - VIDEO/FOTO

Articole din aceeasi categorie