24.01.2024
Secretele pielii sanatoase! Nutritionista Elena Ozun iti prezinta 3 nutrienti esentiali pe care trebuie sa-i incluzi in alimentatia ta - FOTO/VIDEO

Elena Ozun este una dintre nutritionistele ce isi face meseria cu dragoste si daruire. Pe langa activitatea sa de baza, specialista mai vine adesea pe retelele de socializare cu recomandari ce tin de alimentatie si stil de viata sanatos.

Pe pagina sa de Instagram, Elena a decis sa publice o postare despre cei 3 nutrienti esentiali ce te ajuta sa ai o piele mereu tanara si sanatoasa.

Cafeaua nu are doar beneficii! Afla de la nutritionista Elena Ozun ce batai de cap iti poate cauza consumul zilnic al acestei bauturi

Sulful este foarte important deoarece... „Are capacitatea de a atasa atomi de oxigen. De asemenea, sustine si reface elasticitatea pielii, pentru ca participa in sintetizarea colagenului”, a mentionat nutritionista.

De asemenea, este la fel de importanta si Vitamina A atunci cand ne dorim o piele sanatoasa. „Scade secretia de sebum, niveleaza tonul si textura pielii si reduce ridurile mimice. Suplimentul se va lua cel mai bine sub forma de retinol, insa dozajul se va stabili in functie de analize”, a spus specialista.

Cum scapam de grasimea de pe burta? Nutritionista Elena Ozun stie raspunsul: „Este foarte important sa controlam acel nivel de...” - VIDEO

Totodata, nu trebuie sa uiti nici de seleniu, sustine Elena Ozun: „Seleniu opreste fotoimbatranirea pielii, reduce inflamatia si participa la producerea de glutation, cel mai puternic antioxidant implicat in detoxifiere”.

Articole din aceeasi categorie