02.01.2023
Cum arata Guz in copilarie? Interpretul a publicat o fotografie de arhiva pe retelele sociale - FOTO

Recent, pe 1 ianuarie, a fost ziua de nastere a interpretului de la noi, Guz. Acesta a publicat o serie de InstaStories-uri cu felicitari din partea apropiatilor sai. 

Printre acele felicitari, vedem si o imagine de arhiva in care interpretul pozeaza langa pomul de Craciun, imbracat intr-o salopeta si o camasa alba, iar in cap poarta o caciula neobisnuita. 

Acesta a mentionat: „Multumesc mam'”. 

Noi detalii despre cazul familiei Cebotari! Cine este individul care le-a furat masina din ograda in noaptea de Revelion: „Baiatul asta a furat in acest an in jur de sase automobile” - VIDEO

Cu ocazia zilei sale de nastere, interpretul a primit mai multe felicitari frumoase din partea colegilor de breasla, a prietenilor si persoanelor apropiate. „Cred ca de asta esti primul in toate, fiind ca te-ai nascut in prima zi din an! La multi ani”, „La multi ani, Guz. Fii fericit”, „Mi s-a adus la cunostinta ca mai e azi un motiv de sarbatoare. La multi ani fericiti. U rock!”. 

Pavel Stratan isi canta durerea! Vezi momentul emotionant in care artistul a interpretat cu lacrimi in ochi piesa „Visul” - VIDEO

De asemenea, interpretul a primit in dar un cosulet dragut care era impodobit cu crengi de brad si cateva jucarii decorative pentru pomul de Craciun. „De la Eva, 8 ani, pentru Guz. La multi ani”. 

Guz, numele sau real Ivan Guzu, este unul dintre cei mai cunoscuti interpreti din Republica Moldova, care se bucura de succes nu doar la noi, dar si peste Prut. De aproape 10 ani, acesta activeaza si in calitate de actor la Teatrul Ginta Latina din Chisinau. 

Descoperire misterioasa in redactia stirilor PRO TV Chisinau! Wednesday Addams are o sosie chiar la noi in tara. Vezi cat de mult seamana Diana Ambros cu renumitul personaj - VIDEO

Articole din aceeasi categorie