02.01.2023
Descoperire misterioasa in redactia stirilor PRO TV Chisinau! Wednesday Addams are o sosie chiar la noi in tara. Vezi cat de mult seamana Diana Ambros cu renumitul personaj - VIDEO

Unul dintre cele mai celebre personaje ale momentului, Wednesday Addams din faimosul serial „Wednesday” are o sosie in Moldova. Vezi asemanarea izbitoare dintre cele doua, dar si cum Diana Ambros a intrat in pielea personajului, in cadrul unui reportaj marca O Seara Perfecta.

Machiajul, cateva tinute gotice si infatisarea izbitor de asemanatoare au facut din reporterul stirilor PRO TV Chisinau, Diana Ambros, o adevarata Wednesday Addams de Moldova.

Intrebata daca cineva i-a mai spus ca seamana leit cu Wednesday, Diana a raspuns: „Cand a aparut acest serial pe piata cinematografica au fost cei care mi-au scris prin retelele de socializare, dar nu am dat mare importanta. Cand eram la un reportaj pe teren printre copii, dupa ce am luat interviu de la o fetita se apropie de mine in graba si imi sune: „Scuze doamna, dar semeni foarte mult cu Wednesday.” Da, este un pic de asemanare spun cei dimprejur, dar eu nu prea observ.”

Nina Cretu si Renato Usatii - un Revelion „fierbinte”! Cum s-au distrat indragostitii in noaptea dintre ani - FOTO/VIDEO

Nu a ratat nici un episod din serial, ba chiar mai mult, Diana a incercat sa intre in pielea lui Wednesday si a invatat miscarile din faimosul dans care a fost gandit de actrita din rolul principal.

„Dansul ei a facut furori pe social media. Este ceva interesant de privit impreuna cu familia. Sunt elemente interesante si pentru cei maturi. Sunt atinse si niste valori omenesti specifice si pentru timpul de acum.”, a mentionat reporterul PRO TV.

Totusi Wednesday si Diana se pare ca au in comun doar aspectul fizic. „Ea este foarte rece, gandeste la rece si prezenta ei este robotica. Eu sunt o jurnalista cu toate actele in regula. Ea are o familie gotica, familia mea este foarte colorata...”

A dat jos peste 30 de kilograme si a ajuns o senzatie in mediul online. Povestea cofetaresei care si-a convins si sotul sa slabeasca - FOTO/VIDEO

Faimos in toata lumea, serialul a fost filmat in mare parte peste Prut. „Am aflat din mai multe interviuri pe care ea le-a oferit ca ea este o tanara actrita de 20 de ani care de multa vreme joaca anumite roluri. Timp de 8 luni s-a aflat in Romania, unde s-a filmat cea mai mare parte a filmului.”, a povestit Diana Ambros.

Articole din aceeasi categorie