16.03.2023
Cu cine a petrecut Leonardo DiCaprio la petrecerea organizata de Beyonce dupa Oscaruri: “Au vrut sa fie discreti”

Coincidenta sau nu? Leonardo DiCaprio (48 de ani) si Gigi Hadid (27 de ani) au mers la acelasi Oscar After Party. Topmodelul a atras toate privirile intr-o rochie argintie, mulata pe corp si cu un slit frontal adanc. 

Se pare ca Leo DiCaprio si Gigi Hadid au petrecut impreuna si inaintea Oscarurilor, nu doar dupa gala.

Cu o seara inainte de decernarea premiilor Oscar, cei doi au fost vazuti la o alta petrecere.

„Azi m-am cantarit si m-am bucurat foarte tare, pentru ca deja am 56 de kg”. Vezi cum arata soprana, Ana Cernicova - VIDEO/FOTO

Actorul laureat cu Oscar si “ingerasul Victoria’s Secret” si-au facut aparitia, separat ce-i drept, la petrecerea spectaculoasa organizata de Beyonce si Jay-Z dupa Oscaruri. 

Queen B si sotul ei au pastrat traditia si au organizat propriul Oscar After Party, iar starurile de la Hollywood s-au inghesuit sa le treaca pragul. 

Paparazzii au surprins-o pe Gigi Hadid cand a ajuns la petrecerea organizata de Beyonce. Blondina arata spectaculos intr-o rochie argintie, super sexy. 

„Leo si Gigi au stat ascunsi intr-o zona cu corturi, au vrut sa fie discreti”, a declarat o sursa potrivit Daily Mail. „Nu exista fotografii, dar au stat impreuna aproape toata noaptea si abia s-au mutat de la locul lor”, a adaugat aceeasi sursa.

Sarah Ferguson, dezvaluire neasteptata la 25 de ani de la moartea printesei Diana. Momentul in care cele doua au fost arestate

Si la petrecerea de dinaintea galei Oscar, cei doi au stat impreuna intr-o zona VIP, iar la plecare au fost vazuti iesind impreuna. 

Primele zvonuri despre o posibila relatie intre cei doi au aparut in septembrie anul trecut, la scurt timp dupa ce actorul s-ar fi despartit de Camila Morrone. Starul hollywoodian si actrita de 25 de ani au fost impreuna timp de 5 ani. 

“Leo considera ca Gigi e o femeie superba, cu picioarele pe pamant si desteapta. Amandoi se bucura de momentele petrecute impreuna si simt ca au o conexiune aparte. Leo se bucura sa o descopere pe Gigi, sa o cunoasca mai bine si amandoi isi doresc sa petreaca cat mai mult timp impreuna”, declara o sursa apropiata cuplui in toamna anului trecut, potrivit Page Six. 

Cei doi au fost surprinsi anul trecut luand masa la un restaurant din New York, dar si intr-o scurta escapada la Milano. 

Articole din aceeasi categorie