15.03.2023
Sarah Ferguson, dezvaluire neasteptata la 25 de ani de la moartea printesei Diana. Momentul in care cele doua au fost arestate

Nu este niciun secret faptul ca Sarah Ferguson si printesa Diana au fost prietene bune, insa acum ducesa de York a dezvaluit un moment inedit din trecutul lor.

Mai exact, Sarah Ferguson a dezvaluit ca ea si printesa Diana, care i-a fost si cumnata, au fost arestate in 1986, dupa ce au ales sa se imbrace in ofiteri de politie la petrecerea de burlacite organizata inainte de a se casatori cu printul Andrew. 

Invitata in cadrul emisiunii lui Kelly Clarkson, ducesa de York si-a amintit de momentul in care ea si printesa Diana au fost arestate, precizand, de asemenea, ca oamenii legii le-au eliberat imediat dupa ce au constatat cine erau.

Cum arata Nicolle Trifan cu si fara make up! Vezi ce reactii a starnit filmuletul in care antrenoarea a aparut complet naturala - VIDEO

„A fost extraordinar, ne-am dus intr-un club, de fapt am mers intr-un club cu printesa de Wales. Ne-am asezat, a venit chelnerul la noi si ne-a spus ”Ma scuzati, aici e un loc doar pentru membri, nu servim politisti”. Ulterior am ajuns sa fim arestate.”, a povestit ea, potrivit The Sun.

Printesa Diana si Sarah Ferguson, ducesa de York, au fost foarte apropiate ani la rand, desi, in cadrul unui interviu acordat in 2007, Sarah povestea ca printesa Diana n-a vorbit cu ea timp de un an de zile.

Mai mult de atat, cele doua au fost unite si de divort, caci amandoua s-au separat de sotii lor in 1996.

Printesa Diana a murit in urma unui accident rutier

S-au scurs  25 de ani de la moartea printesei Diana. Lady D si-a pierdut viata pe 31 august 1997. Se afla la Paris si a murit in urma unui accident de masina, soferul fiind orbit de blitul paparazzilor care o urmareau.

O blonda, o bruneta si o satena! Tany Vander a publicat imagini rare alaturi de mama si sora sa! Vezi cat de mult seamana - FOTO

In timpul vietii, aceasta a trebuit sa faca fata infidelitatii sotului sau, printul Charles, a indiferentei pe care acesta o arata in public fata de ea, dar si presei care incerca in continuu sa afle detalii din viata lor privata. S-a luptat cu bulimia, dar si cu depresia post-natala. Actiunile caritabile au fost evadarea emotionala a printesei Diana, care in 1996 a divortat de printul Charles.

De la moartea acesteia, o serie de filme, musicals si expozitii i-au fost dedicate, precum si diferite interventii culturale.

Articole din aceeasi categorie