15.03.2023
„Azi m-am cantarit si m-am bucurat foarte tare, pentru ca deja am 56 de kg”. Vezi cum arata soprana, Ana Cernicova - VIDEO/FOTO

Ana Cernicova are parte de o transformare. Soprana a slabit de la 61 la 56 kg, insa asta nu este tot si ea continua schimbarea.

Soprana este mai nou ocupata si la sala de forta si posteaza pe pagina sa de Instagram mai multe story-uri in care povesteste despre antrenamentele sale. De curand aceasta a pus caseta cu intrebari, iar urmaritorii nu au ezitat sa ii ofere intrebari legate de greutatea acesteia, la care ea a raspuns ca: „Iata au ajuns deja si pantalonasii mei de sport sa nu ma mai stranga si sa-mi iasa grasimea, dar sa fie asa un pic largi. Nu demult erau 61. Azi m-am cantarit si m-am bucurat foarte tare, pentru ca deja am 56.”

Soprana si-a aratat in aceasta dimneata si abdomenul care arata exceptional. Ana Cernicova insa nu ezita sa faca antrenamente si in timpul cand nu este in tara, ea se ocupa si de la distanta, iar acest lucru nu face decat sa aiba rezultate si mai bune.

Ana Cernicova este una dintre cele mai cunoscute si apreciate soprane de la noi din tara. Ea a fost casatorita cu Valentin Uzun si este mama unei fetite pe nume Amelia.

Mihaela Tabura - internata la spital! Artista urmeaza sa fie supusa unei interventii chirurgicale: „Am emotii nu din cele mai frumoase” - VIDEO

Articole din aceeasi categorie