17.04.2019
Baietelul Olgai Manciu a fost astazi operat. Cum se simte acum Damian
La mijlocul anului 2018, sotii Olga si Alexandru Manciu au trecut printr-o etapa dificila. Fiul lor, Damian, a suferit un traumatism la ochi. Motiv pentru care, baietelul a fost pe cale de a-si pierde vederea la acel ochisor.

La inceputul acestui an, Olga si-a anuntat admiratorii: „Dupa ce ne-a consultat chirurgul, am primit o veste frumoasa, si anume aceea ca ochiul poate fi vindecat. Pentru aceasta este nevoie de un cristalin nou al ochiului care se face doar la comanda, dar nu la noi in tara. Cu ajutorul acestui cristalin, care i se va incorpora prin interventie chirurgicala, copilul are sansa sa vada lumea cu doi ochi. Dupa aceasta operatie, vor urma luni in care ne vom invata din nou sa vedem cu doi ochi si inca cateva operatii de restabilire estetica. Deci va mai fi mult de lucru, insa conteaza faptul ca el va vedea. Doar ca aceasta sansa costa bani pe care noi, la moment, nu ii avem, mai exact – 2000€. ”

Urmaritorii make-up artistei dar si alți oameni buni, dornici sa ajute au fost foarte receptivi la apelul Olgai, asa incat astazi baietelul a fost operat. Olga a promis tuturor ca ii va tine la curent cu starea de sanatate a micutului si s-a tinut de cuvant. „Oficial suntem bine. Multumim tuturor celor care au contribuit pentru ca acest vis sa devina realitate! Multumim tuturor celor care au sunat, au scris mesaje si au transmis ganduri bune. Nu va imaginati cat de mult era nevoie de asta. Acum urmeaza o perioada lunga de realibitare. Va dorim sanatate.”, a scris Olga pe Instagram.

Insanatosire grabnica, Damian.


Sursa foto: Insagram.com/ Olga Manciu

Articole din aceeasi categorie