07.06.2022
Cine este si cu ce se ocupa sora lui Elon Musk? Motivul pentru care Tosca Musk refuza sa vorbeasca despre fratele ei

Elon Musk este cel mai cunoscut din familia lui, dar nu este singurul care si-a inceput propriile afaceri. Tosca Musk, 47 de ani, este sora mai mica a celor doi frati Musk, Elon si Kimbal, si, la fel ca si ei, isi valorifica spiritul antreprenorial.

In 2017, Tosca Musk a fondat, alaturi de alte doua femei, Passionflix. Una din ele a avut initial ideea de a crea un streaming cu filme de dragoste, care se adreseaza direct femeilor.

La inceputul acestei saptamani, The New York Times a scris despre Tosca Musk si serviciul ei de streaming.

Intelegerea secreta pe care ar fi facut-o Shakira si Pique. Rasturnare de situatie dupa despartirea anului

„De cele mai multe ori oamenii privesc cu dispret romantismul si nu cred ca dragostea este suficient de intelectuala”, a declarat Tosca Musk pentru The New York Times. „Cred ca este gresit. Romantismul este despre validarea emotiilor. Este despre eliminarea rusinii din sexualitate. Este vorba despre povesti inaltatoare.”

In decurs de un an dupa infiintarea companiei, Passionflix a functionat ca un serviciu cu abonament asemanator cu alte servicii de streaming, cum ar fi Netflix. In prezent, serviciul este disponibil in aproximativ 150 de tari. Serviciul de streaming, pe care The New York Times l-a descris ca fiind un „Hallmark Channel sexy”, costa aproximativ 6 dolari pe luna. Are zeci de productii originale, mai multe seriale TV, dar si cateva filme de dragoste clasice.

Pe langa faptul ca este actionarul majoritar al companiei, Tosca Musk este, de asemenea, puternic implicata in productia pentru serviciul de streaming.

Tosca Musk a produs si regizat multe dintre filmele si serialele TV care apar pe platforma. Chiar daca este puternic implicata in productie, Passionflix ramane un serviciu de streaming de nisa, compania avand doar sase angajati.

Fratele mai mare al Toscai Musk, Kimbal Musk, este investitor in companie, insa ea n-a vrut sa vorbeasca despre o eventuala implicare a lui Elon Musk in Passionflix.

Bradley Cooper - surprins cum se saruta cu un barbat! Vezi cine este aceseta - FOTO

„Imi este greu sa raspund la aceasta intrebare”, a declarat Tosca Musk pentru The New York Times. „Daca spun ca el este investitor, atunci toata lumea spune ca mi-am pus fratele sa plateasca pentru asta. Si daca spun ca nu a investit, atunci cu totii vor spune ca nu ma sustine”.

Tosca Musk pare sa fie apropiata de familia ei. Mama ei, Maye Musk, isi exprima mereu sprijinul pentru tot ceea ce face. Maye Musk a si participat la mai toate evenimentele legate de lansarea si promovarea platformei.

In cartea ei „A Woman Makes A Plan”, Maye Musk a spus ca viata fiicei ei nu a fost intotdeauna stralucitoare si plina de farmec.

Tosca Musk s-a nascut in Africa de Sud, dar s-a mutat in Canada in 1989, la varsta de 15 ani, potrivit Forbes. Mutarea a venit la cativa ani dupa ce parintii ei s-au despartit - o decizie pe care Maye Musk a atribuit-o unei relatii abuzive.

Maye Musk spunea in cartea sa ca a existat o perioada dupa ce a divortat in care intreaga familie a trebuit sa munceasca pentru a avea mancare pe masa. Tosca Musk a lucrat la un magazin alimentar de lux din apropierea apartamentului lor, in timp ce isi facea studiile in cinematografie.

Brad Pitt spune ca Angelina Jolie inca incearca sa-l raneasca. Ce a facut de data aceasta diva de la Hollywood - FOTO

Tosca Musk are copii gemeni - Isabeau Musk si Grayson Musk.

Sursa FOTO: Instagram

Articole din aceeasi categorie