21.01.2023
Cher, indragostita si foarte fericita in bratele iubitului cu 40 de ani mai tanar. Si-a vopsit parul blond pentru a se asorta cu el - FOTO

Cher pare foarte indragostita si extrem de fericita in bratele lui Alexander 'AE' Edwards, iubitul ei cu 40 de ani mai tanar. Cei doi au fost fotografiati joi in Beverly Hills, unde au mers sa ia cina.

Artista in varsta de 76 de ani si muzicianul de 36 de ani nu-si puteau lua mainile unul de pe celalalt, s-au imbratissat, s-au sarutat si si-au zambit mai mereu.

Cher si-a vopsit parul blond pentru a se asorta cu AE si a optat pentru o tinuta sic all black care i-a imbratisat silueta.

Pasiunea divei pop pentru barbatii tineri este cunoscuta.

Cum pastrezi secretele, in functie de zodia pe care o ai

In urma cu o luna, invitata la The Kelly Clarkson Show, Cher a vorbit despre diferenta de 40 de ani dintre ea si iubitul ei.

„Ei bine, pe hartie pare cumva ridicol”, a recunoscut Cher. „Dar in viata reala ne intelegem de minune. Este fabulos, iar eu nu le atribui barbatilor calitati pe care nu le merita.”

Artista l-a descris pe Alexander ca fiind „foarte amabil. Este foarte destept, foarte talentat si foarte amuzant – si cred ca este si destul de frumos”.

Cher a continuat: „Daca nu as fi iesit cu barbati mai tineri, probabil nu as mai fi avut niciodata o intalnire, pentru ca cei de varsta mea pur si simplu nu ma placeau atat de mult.”

Dupa o pauza lunga, Emily Istrati revine cu noi forte in showbiz! Interpreta a lansat un nou single, alaturi de un videoclip oficial - FOTO/VIDEO

Autoarea hitului „If I Could Turn Back Time” explicat ca a avut „cativa iubiti” apropiati de varsta ei, dar a simtit ca „pur si simplu nu au placut-o din tot felul de motive”.

Cher a devenit faimoasa in anii 60 alaturi de mentorul si primul ei sot Sonny Bono, pe care l-a cunoscut pe cand el avea 28 de ani, iar ea doar 16. La mijlocul anilor 70, dragostea lor s-a transformat intr-un divort dureros.

„Barbatilor mai tineri nu le pasa daca esti, stii, amuzanta sau scandaloasa, daca vrei sa faci lucruri stupide, ca ai o personalitate puternica? Eu nu renunt la personalitatea mea pentru nimeni, asta sa fie clar”.

Articole din aceeasi categorie