20.01.2023
Cum pastrezi secretele, in functie de zodia pe care o ai

Nu toata lumea este discreta atunci cand vine vorba de pastrarea unor lucruri confidentiale. Atunci cand vorbim despre modul in care zodiile pastreaza secretele, ramane la interpretarea astrologiei pentru a determina in cine putem avea incredere.

Cateodata avem nevoie de mai mult decat propriul instinct pentru a ne asigura ca cel caruia ne destainuim ne poate pastra secretele. Multumita astrelor, ne putem face o idee ceva mai complexa in legatura cu persoanele carora le dam informatii importante despre viata noastra.

Berbec

Ce ti-ar putea ascunde iubitul tau despre viata lui, in functie de zodie

Berbecii nu cunosc secrete, astfel ca nu detin informatii pe care sa le dea mai departe. Oamenii se feresc din a le spune lucruri, pentru ca sunt impulsivi si este posibil sa destainuie altcuiva ceea ce tocmai au auzit. Berbecii nu au atat de multe secrete si cred ca este mult mai bine sa scoata la lumina lucrurile pe care le-au auzit, decat sa le pastreze doar pentru ei.

Taur

Taurii stiu sa pastreze foarte bine secretele, probabil pentru ca si-au implementat propriul cod de onoare in aceasta privinta. Cand un Taur isi pune in minte sa pastreze un secret, se va stradui ca acesta sa nu ajunga la alte persoane.

Gemeni

Desi intentioneaza sa pastreze secretele, Gemenii nu sunt foarte buni la acest capitol. Se bucura de o conversatie interesanta si le face placere sa imparta cu ceilalti o poveste picanta, asa ca, se pot lasa cu usurinta dusi de val. Cu toate acestea, ii vor avertiza pe cei din jur ca nu se pricep sa pastreze pentru ei ceea ce aud.

Rac

Racii sunt sensibili si incearca mereu sa fie alaturi de cei din jur, insa pastrarea secretelor poate fi o adevarata provocare pentru ei. Daca isi dezvaluie sentimentele, se pot lasa dusi de val si impartasi lucruri care ar fi trebuit sa ramana private. Adevarul este ca ar prefera sa nu simta presiunea de a pastra un secret pentru ca ii streseaza mult prea tare.

Leu

Leii realizeaza importanta de a pastra un secret. Nu vor sa fie tentati sa divulge informatii private, asa ca vor schimba subiectul daca vor fi pusi in aceasta situatie. Ei cred ca impartasirea secretelor cu o alta persoana decat cea care i l-a spus nu este etica si nici responsabila, acest tip de comportament fiind inacceptabil pentru ei.

Fecioara

Fecioarele pastreaza secretele, in special pe ale lor. Totusi, daca i te destainui unei Fecioare, va profita de ocazie pentru a vedea daca te poate ajuta cumva sa rezolvi problema. Daca ti-ai inselat partenerul, vei primi sfaturi de la Fecioara, si o lista cu lucrurile pe care le poti face pentru a-ti imbunatati relatia.

Balanta

Zodiile care vor sa primeasca frecvent aprecieri de la partenerul de cuplu

Cea mai buna metoda de a pastra un secret pentru Balanta, este aceea de a ruga persoana care i-l spune sa ii permita sa-l mai spuna unei alte persoane. Daca raspunsul este afirmativ, acest lucru o ajuta pe Balanta sa nu mai fie incarcata cu o responsabilitate atat de mare. Daca acest lucru nu este posibil, in functie de seriozitatea informatiei, precum niste lucruri care pot face rau altora, Balanta nu va spune nimic.

Scorpion

Scorpionii stiu sa pastreze cel mai bine secretele, in special pe cele personale. Nu gasesc nicio placere in a vorbi cu cineva despre situatiile altor persoane. Totusi, asta nu inseamna ca un Scorpion manipulator nu isi va folosi cunostintele pentru a controla alti oameni.

Sagetator

Sagetatorii nu ocupa cea mai buna pozitie atunci cand vorbim despre pastrarea secretelor. Au tendinta de a spune tot ceea ce stiu, pentru ca nu sunt cele mai discrete persoane. Pot vorbi chiar si fara sa realizeze ca spun ceva ce nu ar trebui.

Capricorn

Capricornul este o persoana de incredere si discreta. Daca ii spui un secret unui Capricorn, poti sta linistita, pentru ca il vor pastra strict pentru ei. Sunt foarte disciplinati, asa ca stiu sa ramana silentiosi in discutiile care nu ii privesc in mod direct.

Varsator

De ce nu esti pregatita sa renunti la relatia ta, in functie de zodie

Varsatorii nu divulga secretele in mod intentionat, ci omit partea in care li se spune ca este confidential, si nu poate fi dus mai departe. La un moment dat, acel secret le poate veni in minte, iar fara sa ia in considerare consecintele, Varsatorul va spune cateva lucruri despre alte persoane.

Pesti

Pestii au un dar de a-ti sti secretele chiar inainte de a i le spune, fiind foarte intuitivi. Acestia nu ar rani intentionat pe nimeni, mai ales dezvaluindu-le secretele. Daca sunt intrebati despre un secret, se vor preface ca nu stiu nimic.

Articole din aceeasi categorie