12.05.2022
Noi detalii nestiute despre Alina Kabaeva ies la iveala! Nu o sa iti vina sa crezi ce marturisiri a facut fosta sa antrenoare despre gimnasta: „A dus intotdeauna o existenta pe jumatate...” - FOTO

Pe 12 mai, Alina Kabaeva isi sarbatoreste ziua de nastere. Celebra gimnasta a implinit 39 de ani. Cum a trebuit sa traiasca campioana olimpica si ce sacrificii a facut de dragul sportului? Irina Viner a povestit detalii din viata personala a fostei sale eleve.

Femeia poveste ca a remarcat imediat un talent incontestabil la fetita de 11 ani din Uzbekistan de atunci. Cu toate acestea, au fost multe dificultati in drumul catre piedestalul de onoare. Principalul obstacol pentru Alina a fost tendinta de a fi supraponderala, isi aminteste mentora.

„... Alina Kabaeva era suficient sa se uite la mancare - si deja adaugat un kilogram. Dumnezeu echilibreaza intotdeauna totul. Alina a fost pur si simplu presarata cu aur si diamante - frumusete, caracter, talent. Si a platit cu faptul ca a dus intotdeauna o existenta pe jumatate infometata, ”

In timp ce alte fete se bucurau de produse de patiserie si limonada, tanara Kabaeva purta cu ea doar doua mere verzi si plangea peste farfurii cu branza de vaci si piept de pui.

Pentru kilogramele acumulate, Irina  o dadea afara pe Alina de la antrenament si ii permitea sa se intoarca doar cand slabea. Viitoarea celebritate a stat 3 zile pe apa, s-a aburit in sauna, a alergat si s-a infometat doar pentru a slabi si a obtine rezultatele dorite.

Back in time. Cum arata Gigi Hadid la prima ei defilare. Diferentele sunt mai mult decat evidente - VIDEO

„Erau zile cand Kabaeva se antrena 12 ore pe zi, eu oricum eram dura cu ea.”, spune fosta sa antrenoare. 

Anterior, UE a propus adaugarea Alinei Kabaeva pe lista persoanelor sanctionate. 

Decizia luata de Elina Svitolina, sportiva care are „inima sfasiata” din cauza razboiului din Ucraina

Totodata recent a devenit cunoscut faptul ca Kabaeva a refuzat sa ia locul mentorului ei Irina Viner.

Sursa FOTO: Google

Articole din aceeasi categorie