24.01.2022
Ce trebuie sa stie viitoarele iubite ale lui Timati! Mama rapperului a dezvaluit cateva detalii: „Daca esti nora, cauta compromisuri...”

In ultima perioada Timati a fost implicat in mai multe relatii amoroase, asa ca unele fete vor avea cu siguranta nevoie de niste sfaturi din partea celei mai importanta femeie din viata rapperului - mama sa. Simona Yunusova raspunde adesea pe pagina sa de Instagram la cele mai frecvente intrebari care se refera la viata privata a fiului sau celebru.

Recent, Simona a povestit pe Instagramul ei de care dintre copiii lui Timati este mai atasata. In plus, ea a decis sa dea cateva sfaturi fetelor care vor sa aiba o relatie frumoasa cu soacrele lor. In cazul iubitelor lui Timati, sfaturile sunt deosebit de importante.

La volan pentru a doua oara in 28 de ani! Jennifer Lopez isi invinge temerile, a indraznit sa se urce la volanul luxosului sau Bentley - FOTO

„Importanta in viata se indreapta catre sotie, iar acest lucru este dificil pentru o mama. Nora ar trebui sa-si trateze soacra cu respect si recunostinta, macar pentru faptul ca l-a nascut si l-a educat. Daca esti nora, cauta compromisuri, nu respinge ajutorul soacrei tale si nu vorbi niciodata de rau pe mama sotului tau in prezenta lui. Ambele femei ar trebui sa-si doreasca sa se intalneasca la jumatatea drumului, nu sa concureze. Puteti gasi intotdeauna un limbaj comun daca iubiti acel barbat.” a povestit Simona Yunusova.

Christina Aguilera lanseaza „La Fuerza”, primul ei album in spaniola dupa mai bine de 20 de ani. Vezi schimbarea de look la care a recurs - FOTOVIDEO

Timati a avut o poveste de dragoste cu Alena Shishkova, „Vice-Miss Russia 2012”. Ei au inceput sa formeze un cuplu in 2012, iar doi ani mai tarziu, modelul a adus pe lume o fiica. La aproape un an dupa aparitia Alisei, cuplul s-a despartit din motive necunoscute, dar chiar si dupa despartire, mentin o relatie de prietenie. 

Dupa Aliona, rapper-ul a fost timp de mai multi ani impreuna cu modelul Anastasia Reshetova. Acestia au pus capat relatiei lor cu apoape un an in urma. Cei doi au impreuna un baietel.

Dupa despartirea de Anastasia, Timati a mers sa-si caute dragostea la emisiunea „Holostyak”, a carei castigatoare a fost Katia Safarova. Cu toate aceastea, relatia dintre cei doi nu a functionat.

Lista vedetelor din Romania care au fost batute de iubitii lor. Experientele dureroase le-au marcat intreaga viata - FOTO

Articole din aceeasi categorie