23.11.2022
Ce job a avut Eva Mendes inainte de a cunoaste celebritatea la Hollywood. Actrita a rupt tacerea: „A fost urat, am fost concediata!”

Eva Mendes, actrita in varsta de 48 de ani, a dezvaluit ca, inainte de a cunoaste celebritatea, a lucrat la un stand cu hotdogi, dar a fost concediata, potrivit Daily Mail.

In cadrul unei emisiuni la un post de radio din Australia, actrita a rupt tacerea despre un moment delicat din viata ei. Mai exact, actrita a povestit ca, la un moment dat, a vandut crenvursti la un stand, dar a fost concediata dupa ce i-a oferit un cadou nepotrivit unui coleg.

Christina Ricci, nevoita sa-si vanda colectia de genti pentru a-si putea plati divortul: „Unele traume din viata vin la pachet si cu traume financiare”

„O, doamne. A fost rau de tot. Am facut Mos Craciun Secret si i-am oferit un cadou nepotrivit.”, a marturisit actrita.

Intrebata despre ce cadou este vorba, ea a refuzat, insa, sa ofere alte detalii spunand ca deja a spus prea mult.

Iti mai aduci aminte de cantareata Kesha? Vezi cum arata in prezent vedeta. Fanii - ingrijorati de ultimile sale aparitii in public - FOTO

„Am spus prea multe deja. Dar partea buna, atunci cand esti concediat, este ca poti avea anumite beneficii.”, a mai spus ea, incercand astfel sa destinda putin atmosfera.

Eva Mendez este o actrita, fotomodel si cantareata americana.

Articole din aceeasi categorie