23.11.2022
Iti mai aduci aminte de cantareata Kesha? Vezi cum arata in prezent vedeta. Fanii - ingrijorati de ultimile sale aparitii in public - FOTO

Iti mai amintesti cum fredonam cu totii „Tik tok on the clock...”? Milioane de fani ii ascultau hitul si isi doreau sa fie ca ea. Este vorba despre interpreta Kesha. Vezi mai jos cat de mult s-a schimbat vedeta. 

Si, desi lansa piese in stil pop, aceasta a ramas in mintea noastra ca o fata rebela, cu botine masive, dresuri de plasa si pantaloni scurti. Cert este faptul ca, cantareata a disparut in scurt timp de pe micile ecrane.

Hailey Bieber a implinit 26 de ani! Vezi cum si-a sarbatorit modelul ziua de nastere in Japonia - FOTO

A devenit cunoscut ca, timp de multi ani, aceasta a fost implicata intr-un proces de judecata. Aceasta si-a acuzat producatorul de abuz sexual, fizic si emotional. 

Acum Kesha are 35 de ani si apare foarte rar in public. In 2015, intr-un interviu pentru Vogue, vedeta a spus ca a suferit o vreme de tulburare de alimentatie si chiar a fost internata intr-un centru de reabilitare. 

Anastasia Reshetova a ajuns doar piele si os! Modelul a aratat cat de mult a slabit timp de 3 luni - FOTO

Tratamentul si reabilitarea a schimbat-o atat de mult pe Kesha, incat fanii sai pur si simplu nu o recunosc. Fostul lor idol apare in public in tinute ciudate, care provoaca ingrijorare. 

Articole din aceeasi categorie