24.02.2022
Catalin Botezatu, vacanta de lux pe un vas de croaziera: „Aveam nevoie de odihna, dar si de ceva care sa ma inspire” - FOTO

Catalin Botezatu a mai bifat o aventura de neuitat.  De aceasta data, designerul a petrecut o vacanta de poveste in Caraibe, pe cel mai avangardist vas de croaziera din lume.

Conceput tridimensional, de la primele schite de design pana la finalizarea constructiei propriu zise, Celebrity Edge este opera renumitului designer Tom Wright, cel care a creat si faimosul Burj Al Arab din Dubai.

Elena Gheorghe revine pe scena, dupa doi ani de pauza. Ce planuri are artista

Vacanta de o saptamana a venit dupa o perioada de filmari si proiecte speciale si inaintea participarii la Paris Fashion Week de la sfarsitul acestei luni. Designerul marturiseste ca simtea nevoia unei periode de odihna.

„Am programat croaziera cu mai bine de doua luni inainte pentru ca stiam ca va urma o perioada foarte obositoare. Aveam nevoie de odihna, dar si de ceva care sa ma inspire din punct de vedere artistic. Am ales un circuit in Caraibe si Mexic, destinatii pe care le ador. Pentru ca plecarea vasului a avut loc din Fort Lauderdale, de langa Miami, am zburat cu Turkish Airlines intrucat sunt cei mai buni in privinta serviciilor de la bord, in special la business class, si aveam nevoie sa pot dormi linistit pe parcursul celor 12 ore de zbor. Am avut un meniu pregatit de chefi aflati la bord, prezentat si servit intr-un mod impecabil si, desi aveam de gand sa urmaresc cateva filme, am ales sa ma intind si sa dorm cateva ore pana la destinatie”, declara Catalin Botezatu.

Delia, din nou in Maldive. Care e teama care nu o lasa sa se bucure din plin de vacanta exotica: „E frica pe care o are mama”

Opriri in Bahamas si Mexic

Vasul a avut trei opriri de o zi. Prima, in Bahamas, unde designerul a mers pe Paradise Island si a revazut originalul hotel Atlantis Bahamas, inaugurat in 1998 printr-un mare eveniment la care au cantat Michael Jackson si Grace Jones.

„In Nassau, Bahamas, am luat la pas strazile pitoresti, colorate, ale orasului si am luat pranzul la un hotel boutique colonial, intr-o gradina cu palmieri si plante luxuriante, statui si piscine romane. Apoi, am mers pe Paradise Island, la acvariul celebru din incinta Atlantis Bahamas si pe plajele cu nisip. A doua oprire a fost in Costa Maya, Mexic, unde am mers sa vizitez piramidele de la Chacchoben, ascunse in jungla, mai misterioase, mai vechi, dar si mai frumoase, din punctul meu de vedere, decat cea de la Chichen Itza.  A treia oprire a fost in Cozumel, insula unde mi-am rezervat, de aceasta data, o zi intreaga de stat la plaja, pe nisipul fin, printre palmieri. Au fost in total si trei zile integrale pe vasul care ne-a plimbat pe Marea Caraibelor, printre insule precum Cayman sau Cuba, dar, chiar si asa, nu am reusit sa descopar intregul vas deoarece are atat de multe atractii incat iti trebuie cel putin doua croaziere sa realizezi acest lucru. In toate aceste zile, am avut internet de mare viteza la bord si am putut sta conectat cu tot ce aveam de facut profesional, mai ales ca urma sa am prezentari la Paris Fashion Week”, incheie Catalin Botezatu.

Lidia Buble - coplesita de durere. Artista este in doliu si sufera nespus

Sursa FOTO: Instagram

Articole din aceeasi categorie