24.02.2022
Elena Gheorghe revine pe scena, dupa doi ani de pauza. Ce planuri are artista

Elena Gheorghe a facut un anunt care a bucurat inimile fanilor. Artista urmeaza sa se reintoarca pe scena, dupa doi ani in care a stat departe de lumina reflectoarelor. Vedeta a dezvaluit care sunt proiectele la care lucreaza si cand va avea primele concerte.

Artista este una dintre cele mai iubite cantarete de la noi, fiind apreciata de mii de fani. Talentul, carisma si frumusetea ei au cucerit publicul inca de la prima aparitie, iar acum Elena Gheorghe se poate mandri cu o cariera de invidiat. Ei bine, dupa o perioada de doi ani, in care s-a concentrat pe familie, vedeta a facut marele anunt.

Pandemia a afectat enorm industria muzicala, iar multi artisti au facut fata cu greu situatiei. Printre acestia s-a aflat si Elena Gheorghe, care a spus ca nimic nu a mai fost ca inainte. Cu toate acestea, vedeta a dezvaluit ca se va intoarce pe scena si este pregatita sa faca spectacol.

Andreea Marin, surpriza de Dragobete de la partenerul ei, Adrian Brancoveanu

„Acum ne concentram foarte tare pe cariera, pentru ca am avut la dispozitie doi ani de zile si am stat si chiar am fost super focusati pe partea asta de familie. Desigur ca este o prioritate pentru noi si va ramane asa, dar trebuie sa mai facem loc si pentru cariera, caci a cam avut de suferit in astia doi ani dezile”, a declarat Elena Gheorghe in exclusivitate pentru WOWbiz.ro.

Actrita Clara Brasil, criticata de internauti pentru ca se iubeste cu un barbat de 81 de ani. Vezi cum arata alesul inimii sale: „Nu-mi pasa!” - FOTO

Astfel, fanii vot asculta din nou cele mai cunoscute piese ale vedetei. Acestia vor canta live alaturi de ea si o pot urmari pe scena cu sufletul la gura. Ba mai mult, artista a declarat in cadrul aceluiasi interviu ca deja au inceput pregatirile pentru un spectacol grandios.

„Ne-am apucat deja de Sala Palatului si lucram pentru show-ul de acolo, iar pentru show-ul nostru de muzica latino, il refacem si pe el. O sa filmam si niste clipuri, acum”, a marturisit Elena Gheorghe pentru sursa mentionata anterior.

Britney Spears a afirmat ca fostii manageri au vrut sa o omoare: „Eram complet pierduta”

Sursa FOTO: Instagram

Articole din aceeasi categorie