24.02.2022
Delia, din nou in Maldive. Care e teama care nu o lasa sa se bucure din plin de vacanta exotica: „E frica pe care o are mama”

Una dintre destinatiile de vacanta preferate de Delia este, cu siguranta, Maldive. Dupa ce la inceputul anului au fost in Seychelles, artista si sotul ei si-au facut din nou bagajele spre o zona exotica si exclusivista a lumii, nu inainte de a trece prin Franta si a-si lua doza de adrenalina pe munte.

Maldive este locul in care Delia isi incarca bateriile an de an. Prefera sa mearga in luna februarie intr-un resort de lux, cu casute aflate chiar pe apa. De data aceasta, cantareata a marturisit ca s-a ales cu o noua fobie. Desi ii place si stie sa inoate, iar apa cristalina si turcoaz o imbie sa faca asta, vedeta a povestit pe Instagram ca si-a descoperit o teama ce nu o lasa sa se bucure din plin de tot ce are in jur.

„Nu am o problema sa intru in apa, am o problema sa intru in apa printre pisici de mare. Nu vreau sa calc pe vreuna si, din cate am studiat eu terenul, trec 5 minute si mai vine una, trec 5 minute mai vine un rechinas. De la mal nu imi e frica sa intru, culmea. Sa ne intelegem, teama asta nu am avut-o, este noua, e teama pe care o are mama. Nu stiu ce spune asta despre mine, dar nu am avut temeri din astea niciodata. E si o semi-inchipuire. Inot foarte bine, nu-mi e frica de apa, doar sa nu calc pe o pisica de mare”, s-a destainuit Delia prietenilor care o urmaresc pe Instagram.

Jennifer Lawrence a devenit mama pentru prima data

Pe langa faptul ca are succes de 20 de ani, Delia a ajuns sa-si poata permite orice, asa ca isi poate lua o pauza de la munca in muzica si televiziune. A ajuns aproape la saturatie si, spune ea, ar prefera sa aiba mai putine proiecte profesionale si mai mult timp sa se ocupe de celelalte pasiuni ale ei sau doar sa se relaxeze si sa se odihneasca.

„Eu sunt in momentul in care as face cat mai putine, mi-as lua timp pentru mine cat mai mult si l-as pastra cu ceva ce as vrea sa-mi bucur inimioara. As cuceri munti, m-as plimba in toata lumea. Vreau sa-mi traiesc viata frumoasa, am muncit extrem de mult de copil, muncesc in continuare, dar cu 'ajutorul' acestei pandemii mi-am dat seama cum este sa fii om normal. Si e placut sa fii om normal. E placut sa stai acasa si sa ai o rutina, e placut sa dormi acasa in patul tau, e placut sa mananci mancare calda, nu din benzinarii. E placut sa ai o rutina normala si sanatoasa” este concluzia la care a ajuns Delia in ultimul timp.

Dragobete 2022. Cum se celebreaza sarbatoarea iubirii la romani si ce trebuie sa faci pe 24 februarie pentru a atrage noroc in dragoste

„Ca artist de succes esti ocupat tot timpul anului. Te subrezeste, te stoarce, n-ai cum sa fii ok la infinit, n-ai cum. Omul nu este construit sa stea in masina. Este o industrie mica din care nu ai de unde sa tai, mai ales daca vrei sa-ti ajuti echipa. Nu este vorba doar de tine, este vorba de o echipa pe care o tii in spate. Nu e nicio victimizare, spun doar ca nu e sanatos pentru nimeni”, a mai declarat artista.

Sursa FOTO: Instagram

Articole din aceeasi categorie