24.02.2022
Lidia Buble - coplesita de durere. Artista este in doliu si sufera nespus

Lidia Buble i-a facut pe urmaritorii sai din mediul online sa isi puna mai multe semne de intrebare, dupa ce de pe contul artistei au fost sterse absolut toate imaginile. De asemenea, poza de profil aleasa ar putea indica faptul ca Lidia trece printr-o perioada grea.

Ca orice artist care vrea sa tina legatura cu publicul sau, Lidia Buble folosea destul de des Instagramul, acolo unde publica selfie-uri, imagini din vacante, dar si ipostazele ei sexy cu care si-a obisnuit fanii. Toate acestea au disparut, insa, iar contul cantaretei este complet gol.

Lidia Buble nu mai are nicio imagine pe contul sau de Instagram

Nu stim exact ce s-a intamplat cu exactitate, iar Lidia Buble nu a vorbit inca pe marginea subiectului, insa alegerea ei este neobisnuita, mai ales ca avea, cel mai probabil, si contracte de imagine sau reclame platite pe care trebuia sa le lase publicate pe pagina ei.

De asemenea, alegerea imaginii de profil a fost cea care i-a pus pe urmaritorii ei intr-adevar pe ganduri. Lidia Buble si-a sters poza obisnuita, in care aparea ea, lasand acum doar un fundal negru.

Nu mai este loc de secrete! Maxim Zavidia a dezvaluit cum si-a inselat partenera si de ce este agatat de barbati - VIDEO

Ar putea insemna acest lucru ca artista tine doliu? Practica aceasta este una destul de obisnuita, fiind multe persoane care aleg sa isi manifeste in acest fel perioada de doliu, dupa moartea unui apropiat.

Desigur, contul Lidiei Buble ar fi putut sa fie si spart de un hacker, care a decis sa ii stearga toate postarile sau pur si simplu ar putea fi o strategie de marketing, pentru a atrage atentia asupra contului sau.

Vedetele din afara obisnuiesc sa mai faca acest lucru, atunci cand isi promoveaza noile piese: sterg toate postarile si lasa doar una singura, aceea care face referire la un viitor album sau melodie. In cazul Lidiei Buble insa, a disparut tot, inclusiv poza de profil, ceea ce este destul de neobisnuit. Se pare ca acest lucru s-a intamplat pe toate retelele ei de socializare, nu doar pe Instagram.

Hanna Nepliakh, Miss Ucraina 2021, mesaj disperat dupa atacul Rusiei asupra oraselor ucrainene

Articole din aceeasi categorie