09.08.2022
Brad Pitt nu a fost prezent la petrecerea aniversara a fiului sau mai mare. Care este motivul

Despartirea dintre Brad Pitt si Angelina Jolie a avut un impact puternic asupra copiilor lor. Pitt nu are mereu posibilitate sa-i vada, pentru ca acestia locuiesc cu Jolie.

Recent fiul Angelinei si a lui Brad, Maddox, a implinit 21 de ani. O sursa apropiata celor doua vedete a recunoscut pentru revista ET ca Brad nu a fost la petrecere.

Diferenta de varsta i-a despartit pe Kim si Pete, dar altii rezista cu brio. Cuplurile unde varsta nu conteaza

Fanii isi fac griji pentru sanatatea Elisabetei a II-a! Regina anuleaza tot mai multe evenimente

Actorul ar fi ratat ziua de nastere a fiului sau deoarce este in prezent in turneu pentru promovarea noului sau film „Faster than a Bullet”. In film, el a jucat unul dintre rolurile principale.

Brad, la fel ca multi parinti, este mandru de copiii sai si nu considera necesar sa ascunda acest lucru de fanii sai. El a vorbit recent cu dragoste despre fiica sa, Shiloh, in varsta de 16 ani. „Am lacrimi in ochi”, a spus actorul cand a fost intrebat despre videoclipul popular pe web in care fiica sa danseaza.

Bloggeritele de la noi s-au intrecut in tinute extravagante la Untold! Vezi ce alegeri stilate au facut Irina Rimes, Daniela Costetchi, Iuliana Beregoi, dar si alte nume sonore - FOTO

 „Ea este foarte frumoasa. Nu inteleg de unde are acest talent. Eu personal sunt foarte neindemanatic.”, a glumit Brad.

Articole din aceeasi categorie