09.08.2022
Diferenta de varsta i-a despartit pe Kim si Pete, dar altii rezista cu brio. Cuplurile unde varsta nu conteaza

Nu putem spune ca vestea despartirii lui Kim Kardashian de Pete Davidson dupa numai 9 luni de relatie a luat prin surprindere multa lume. Iar Kanye West e cel mai bucuros! 

Diferenta de varsta dintre cei doi si-a spus cuvantul, iar Kim l-a parasit pe “imaturul” Pete. Tabloidele au scris ca vedeta de reality show se simtea “epuizata” in aceasta relatie cu un barbat imatur cu 13 ani mai tanar decat ea. 

Andreea Bostanica sufera din dragoste? Interpreta a lansat o piesa prin intermediul careia isi varsa amarul: „Piesa asta va rupe topurile” - VIDEO

Kanye West si-a exprimat incantarea legata de despartirea celor doi cu o postare bizara pe Instagram: “Skete Davidson, mort la 28 de ani”.

Exista insa si cupluri care nu par afectate de aceasta diferenta de varsta, in care femeia este cea “matura”.

Heidi Klum 49, & Tom Kaulitz, 32

 Dupa ce a divortat de Seal, modelul Heidi Klum s-a indragostit de chitaristul formatiei Tokio Hotel, Tom Kaulitz, cu 17 ani mai tanar ca ea. S-au casatorit la un an de cand au inceput relatia, in 2019, iar acum formeaza unul din cele mai frumoase cupluri din showbiz.

Ionel Istrati - invitat special la emisiunea lui Andrei Malahov! Vezi ce piesa a interpretat artistul, dar si ce tinuta deosebita a purtat acesta - FOTO/VIDEO

Olivia Wilde, 38, & Harry Styles, 28

Relatia dintre Harry Styles si Olivia Wilde a surprins multa lume… la inceput.  Insa se stie ca lui Harry Styles ii plac femeile mai mature, dupa ce a avut cateva relatii cu celebritati mai in varsta ca el.

Priyanka Chopra, 40, & Nick Jonas 30

Diferenta de 10 ani dintre Priyanka Chopra & Nick Jonas pare total nesemnificativa. Cei doi s-au casatorit in 2019, iar anul acesta au devenit parintii unei fetite nascuta de o mama surogat.

Britney Spears, 40, & Sam Asghari, 28

Dupa 6 ani de relatie, Britney Spears si Sam Asghari s-au casatorit anul acesta, insa nu sunt multi care le dau sanse de a fi impreuna “pana la adanci si batraneti”

Articole din aceeasi categorie