09.08.2022
Fanii isi fac griji pentru sanatatea Elisabetei a II-a! Regina anuleaza tot mai multe evenimente

Regina Elisabeta a II-a a anulat traditionala receptie anuala de la Castelul Balmoral. S-a decis inlocuirea marelui eveniment cu o mica receptie. Aceste informatii au dat nastere unor noi zvonuri precum ca starea de sanatate a reginei este tot mai rea. Anume la acest eveniment urma sa aiba loc intalnirea mult asteptata a Majestatii Sale cu Meghan Markle si Printul Harry.

Reprezentantii Palatului Buckingham spun ca formatul receptiei private a fost creat „in conformitate cu adaptarea programului Majestatii Sale pentru confortul ei”.

Ashton Kutcher, diagnosticat cu o boala grava. Actorul nu a mai putut sa vada, sa auda si sa mearga

In mod traditional, familia regala ramane in Balmoral de la mijlocul verii pana la inceputul lunii octombrie. Pentru sosirea lor are loc o ceremonie, in cadrul careia are lor o parada militara si o receptie.

Recent, regina deja a ratat evenimentele organizate in onoarea implinirii a 70 de ani de domnie. Internautii sunt ingrijorati de faptul ca starea Majestatii Sale se inrautateste pe zi ce trece, iar Palatul Buckingham incearca sa ascunda acest lucru.

Urmatorul mare eveniment este Highland Games care va avea loc pe 3 septembrie. Regina nu l-a ratat ​​niciodata pe toata durata domniei sale.

Irina Rimes si Surorile Osoianu - moment unic la cel mai mare festival din Romania! Sute de mii de tineri din toata lumea au ramas uimiti - VIDEO

Articole din aceeasi categorie