18.11.2022
Mesajul neasteptat transmis de Paula Seling, dupa aparitia zvonurilor conform carora ar fi divortat - FOTO

Cand vine vorba de viata personala, Paula Seling a preferat intotdeauna sa fie discreta si putine au fost ocaziile in care a vorbit despre casnicia ei. In urma cu aproximativ o luna, au aparut primele zvonuri conform carora cantareata si Radu Bucura ar fi divortat in secret, dupa o casnicie de 17 ani, el fiind si cel care i-a fost si manager o buna perioada si care s-a ocupat de activitatea artistica si concertele vedetei. Pana acum, cei doi nu au confirmat in mod oficial faptul ca s-au despartit.

Pe pagina ei de Facebook, Paula Seling a transmis un mesaj neasteptat, la care fanii au reactionat. Cantareata le-a impartasit acestora cateva fotografii de la filmarile la care a participat. In imagini, se poate observa faptul ca artista este imbracata cu o rochie cu volane si umerii goi.

„Incepe sa se simta miros de sarbatori! Dupa o zi plina de filmari, din linistea singuratatii, dupa atata munca si dedicare, ma gandesc la voi si va multumesc ca imi sunteti! Va doresc o seara minunata, plina de iubire si de trairi frumoase!”, se arata in mesajul transmis de Paula Seling pe Facebook.

Gerard Pique, fotografiat alaturi de iubita lui de 23 de ani. El si Shakira au ajuns de curand la un acord pe custodia copiilor - FOTO

Dupa ce Paula Seling a postat acest mesaj, fanii au reactionat in scurt timp. „Nu vei fi niciodata singura pentru ca esti ceea ce esti!”, „Linistea singuratatii v-a schimbat mult”, „Te-ai schimbat complet si nu in bine”, „Superba!”, „Esti minunata!”, Esti splendida!”, sunt cateva dintre comentariile primite de Paula Seling pe Facebook.

Nastasya Samburskaya a luat-o peste picior pe Olga Buzova deoarece aceasta a purtat o rochie fake. Vezi cum arata tinuta, dar ce a spus actrita - FOTO

Paula Seling si Radu Bucura s-ar fi despartit dupa 17 ani de casatorie. Speculatiile au aparut in urma unui interviu recent in care cantareata a dezvaluit ca acum nu mai colaboreaza pe plan profesional cu Bucura si are un alt manager.

Articole din aceeasi categorie