18.11.2022
Lidia Buble, condamnata la un an de inchisoare cu suspendare! Afla care este motivul

Cantareata Lidia Buble a fost condamnata de Tribunalul Bucuresti la un an inchisoare cu suspendare, intr-un dosar in care a fost trimisa in judecata de DIICOT pentru ca a mituit doi agenti de politie din cadrul Brigazii Rutiere Bucuresti, pentru a nu fi testata cu aparatul etilotest.

Potrivit deciziei instantei, Lidia Buble a primit un an inchisoare pentru savarsirea infractiunii de dare de mita, insa magistratii au dispus suspendarea executarii pedepsei sub supraveghere, stabilind un termen de incercare pe o durata de 2 ani, precizeaza Agerpres.

Natalia Vodianova - la un eveniment public pentru prima data dupa ce si-a gasit sora. Vezi cum si-a facut aparitia modelul - FOTO

In aceasta perioada, Lidia Buble trebuie sa respecte urmatoarele masuri de supraveghere si obligatii: sa se prezinte la Serviciul de Probatiune Bucuresti; sa primeasca vizitele consilierului de probatiune desemnat cu supravegherea sa; sa anunte, in prealabil, schimbarea locuintei si orice deplasare care depaseste 5 zile; sa comunice schimbarea locului de munca; sa comunice informatii si documente de natura a permite controlul mijloacelor sale de existenta; sa frecventeze unul sau mai multe programe de reintegrare sociala derulate de catre serviciul de probatiune sau organizate in colaborare cu institutii in comunitate.

De asemenea, cantareata a fost obligata sa presteze munca neremunerata in folosul comunitatii la Agentia Municipala pentru Ocuparea Fortei de Munca sau la Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectie Sociala Sector 1 Bucuresti, pe o perioada de 90 de zile.

Lidia Buble le-a dat bani celor doi politisti pentru a nu fi testata cu aparatul etilotest, dar si pentru a nu fi sanctionata contraventional, intrucat nu avea asupra sa declaratia pe proprie raspundere necesara pentru deplasarea pe timp de noapte pe parcursul instituirii starii de alerta pe fondul pandemiei COVID-19.

Gerard Pique, fotografiat alaturi de iubita lui de 23 de ani. El si Shakira au ajuns de curand la un acord pe custodia copiilor - FOTO

In dosar a fost inculpat si un prieten al cantaretei pentru savarsirea infractiunii de instigare la dare de mita, el fiind cel care, in noaptea de 15 februarie, i-a spus Lidiei Buble in timpul unei convorbiri telefonice sa-i mituiasca pe politisti, cu sume cuprinse intre 300 lei si 200 euro.

Procurorii DIICOT au prins-o intamplator pe Lidia Buble in acest dosar. Prietenul care ii oferea sfaturi cantaretei era vizat de o ancheta privind traficul de droguri, iar telefonul acestuia era interceptat de anchetatori.

Articole din aceeasi categorie