01.05.2021
„Aveti o idila?” Mesajul Nataliei Gordienko dedicat lui Filip Kirkorov, de ziua lui: „Apreciez fiecare secunda langa tine”

La data de 30 aprilie, Regele POP din Rusia, Filip Kirkorov, si-a sarbatorit ziua de nastere. Artistul a implinit 54 de ani. Cu aceasta ocazie, numerosi colegi de breasla, fani si prieteni i-au transmis mesaje de felicitari. Printre acestia se numara si Natalia Gordienko, cu care are o relatie mai deosebita.

Pe pagina sa de Instagram, Natalia Gordienko a publicat un video dedicat lui Filip Kirkorov, de ziua lui.

„Человек, у которого в глазах целая вселенная! Филипп @fkirkorov, для вас нет ничего невозможного! Я лишь хочу пожелать вам быть здоровым и кайфовать от всего что вы делаете! Мне хочется чтобы вы были счастливы, чтобы никогда не огорчались, чтобы эта прекрасная обворожительная улыбка не сходила с ваших уст! Вы тот человек, который умеет удивлять, вдохновлять, дарить отцовскую любовь. Я ценю каждую секунду рядом с вами и иногда щипаю себя чтобы убедиться в том, что это не дивный сон. Знайте, что вы можете во всём на меня положиться. Спасибо,что поверили в меня!! И за то,что Вы Настоящий Друг,Человек и Артист !!! Примите мои самые душевные и искренние поздравления С ДНЕМ РОЖДЕНИЯ! Я Люблю Вас Очень Очень !!! Вы Самый Самый Лучший! Самый Дорогой ! Самый Любимый! Самый Необыкновенный!
С Днём Рождения! La Multi Ani! Happy Birthday!” 

(Un om care are intregul univers in ochi! Philip @fkirkorov, nimic nu este imposibil pentru tine! Vreau doar sa iti doresc sa fii sanatos si sa te bucuri de tot ceea ce faci! Vreau sa fii fericit, sa nu te superi niciodata, ca acest frumos zambet fermecator sa nu-ti paraseasca buzele! Esti persoana care stie sa surprinda, sa inspire, sa ofere iubire parinteasca. Apreciez fiecare secunda de langa tine si uneori ma ciupesc pentru a ma asigura ca nu este un vis minunat. Sa stii ca te poti baza pe mine in toate. Multumesc ca ai crezut in mine !! Si pentru faptul ca esti un adevarat prieten, persoana si artist !!!  Va rog sa acceptati cele mai sufletesti si sincere felicitari de LA MULTI ANI! Te iubesc foarte mult !!! Esti cel mai bun! Cel mai scump ! Cel mai minunat! Cel mai extraordinar!)

Marina Carnat, la bustul gol al sotului ei, raspunde reactiilor negative de pe retelele de socializare, care au aparut dupa un interviu: "Eu il pun pe sotul meu inaintea copiilor"

Vazandu-i deseori la bratului unul altuia pe la evenimente mondene, la repetitii, la pregatirile pentru Eurovision, internautii au indraznit sa o intrebe pe artista daca cei doi formeaza un cuplu:  „У вас роман? Интересно?”, insa Natalia a decis sa nu raspunda la aceasta intrebare.

Natalia Gordienko a castigat preselectia nationala Eurovision Moldova 2020, insa din cauza pandemiei de COVID-19, etapa internationala a fost amanata. Concursul Muzical Eurovision 2021 va fi a 65-a editie si se va organiza, de aceasta data, la Rotterdam, Tarile de Jos. In toata aceasta aventura a Eurovision-ului, Natalia este sustinuta in totalitate de catre Filip. De curand, cei doi au fost in Libia, pentru a se intalni cu designer-ul de la Hollywood, care ii va crea rochia in care va aparea pe scena de la Rotterdam.

Olga Buzova - relatie cu PR managerul ei? DAVA va exploda de gelozie cand va vedea acest sarut

Sursa foto: Instagram

Articole din aceeasi categorie