30.04.2021
Marina Carnat, la bustul gol al sotului ei, raspunde reactiilor negative de pe retelele de socializare, care au aparut dupa un interviu: "Eu il pun pe sotul meu inaintea copiilor"

Recent, pe contul sau de Instagram Nata Albot l-a invinuit pe Teodor Carnat ca este un tiran si abuzator cu sotia sa, Marina Carnat. Astazi, Marina a dat reactie comentariilor negative aparute pe retelele de socializare.

Pe pagina sa de Instagram, Marina a sarit in apararea sotului si a scris o postare in care a explicat ca atitudinea sotului sau ii convine si ca pentru ea, el nu este abuzator. Din contra fiecare femeie, ar trebui sa isi asculte barbatul si sa fie condusa de sot. 

Citeste si :  Tragedia nestiuta a lui Teodor Carnat: "Atunci cand l-am ingropat i-am spus: cati frati si surori o sa-mi dea Dumnezeu pe toti o sa-i nasc, ca sa te pomeneasca pe tine" - VIDEO

Bloggerita a mai adaugat ca femeile dominatoare, nu sunt cu adevarat fericite: „Dorinta sotiei de a fi capul familiei poate avea diverse motive. Femeie dominatoare de fire, care cauta sa controleze orice situatie din viata ei, care primeste satisfactie in faptul de a fi ascultata. Aceasta femeie este orgolioasa si nu va recunoaste ca este asa si ca anume asta o face nefericita. ”

Diferenta mare de varsta nu este o piedica pentru ei! Un cuplu celebru din Rusia urmeaza sa devina parinti: „Impartasim cu voi bucuria noastra, pana cand nu au inceput sa ne „deconspire”
Femeia s-a mai aratat nemultumita de faptul ca cineva ii judeca moravurile familiei sale, caci ea nu impune pe nimeni sa faca cum face ea: „Impun eu crezul meu altora? Doamne fereste! Eu tind sa nu fiu placuta oamenilor, ci placuta Domnului. Este viata mea, este blogul meu si este libertatea mea de gandire.”

La fel pe pagina sa de Instagram, in story, Marina a redistribuit o postare mai veche in care a vorbit ca pentru ea, sotul este cel mai principal: „Cine e seful in familie? Da, poate pentru multi barbatul este capul familiei, dar foarte mult conteaza cum este definita aceasta autoritate. Am invatat, nu foarte curand dupa ce m-am maritat, ca trebuie sa existe o ierarhie autentica in familie, pentru ca relatia dintre soti sa fie una armonioasa. Eu il pun pe sotul meu inaintea copiilor. De ce? Fiindca eu cred in Dumnezeu si stiu ca El a lasat aceasta randuiala nu in zadar. In primul rand, sotul meu a aparut in viata mea inaintea copiilor, iar ei au aparut din dragostea noastra. In tot ceea ce fac si ce spun tin cont de necesitatile si placerile sotului, iar anume aceasta practica face ca familia sa devina unita si mai puternica. Cea mai mare si pretioasa mostenire pe care am putea lasa copiilor nostri este anume relatia dintre noi ca soti, care trebuie sa fie una sanatoasa si anume aici noi ambii investim cel mai mult! Iar in toate lucrurile, copiii nostri se acomodeaza noua, ci nu invers. Copiilor nostri nu le lipseste dragostea noastra pentru ei, ei nu sunt neglijati, ci dimpotriva, ei sunt constant inconjurati cu aceasta. ⁣”, a scris femeia. 

Internautii s-au impartit la fel in doua tabere. Unii sunt pro, iar altii contra faptului ca femeia trebuie sa fie condusa in totalitate de barbat. Acestia i-au scris mesaje bloggeritei, pe care ea le-a postat in story.

Marina Carnat si cunoscutul avocat, Teodor Carnat s-au cunoscut in anul 2002, pe cand ea era studenta in primul an la Facultatea de Drept, iar el ii era profesor. Cei doi sunt parintii a 7 copii, domnul Carnat avand si o fiica mare din prima casnicie.

Irina Rimes: „Nu m-a platit nimeni sa vorbesc despre asta.” Artista a anuntat ca s-a vaccinat anti-Covid 19

Articole din aceeasi categorie