13.10.2022
Au fost vreodata George Clooney si Julia Roberts intr-o relatie? Ce declaratii au facut vedetele

Actorii au fost suspectati ani de zile ca ar fi avut o relatie amoroasa. Vedetele de la Hollywood nu au ascuns prietenia lor puternica, dar fanii au vazut constant ceva mai mult intre ei. 

Actorii insisi au glumit doar pe aceasta tema, fara a-i acorda prea multa importanta.

Cu toate acestea jurnalistii inca nu rateaza ocazia de a afla de la vedete ce s-a intamplat cu adevarat intre ele. Asa ca, intr-un nou interviu, ei au raspuns iarasi la intrebarea reporterilor despre presupusa lor relatie de dragoste.

„Ca sa fiu eu activa pe retele ar trebui altcineva sa se ocupe de ele”! Afla de ce interpreta Georgeta Voinovan nu isi petrece timpul pe social media - VIDEO

George si Julia au recunoscut ca nu au vrut niciodata sa duca prietenia lor la un alt nivel si le-a placut sa fie doar prieteni.

Sunt sau nu impreuna Emily Ratajkowski si Brad Pitt? Modelul a vorbit pentru prima data despre viata ei personala

Julia Roberts are o relatie fericita cu Daniel Moder de 20 de ani. S-au casatorit in 2002. Mai tarziu cei doi au devenit parintii unei fetele pe nume Hazel Patricia, si a unui baiat, Finneas Walter. De asemenea, pe 18 iunie 2007, Julia a adus pe lume un baiat pe nume Henry.

Totodata, George Clooney s-a casatorit cu iubita lui Amal in 2014, iar in vara lui 2017, Amal a nascut un baiat si o fata pe nume Ella si Alexander.

Cu greu le mai recunosti! Vezi cum aratau Laura Vetty, Diana Grigor, Tany Vander si alte vedete din Moldova cu mai bine de 10 ani in urma - FOTO

Articole din aceeasi categorie