13.10.2022
Sunt sau nu impreuna Emily Ratajkowski si Brad Pitt? Modelul a vorbit pentru prima data despre viata ei personala

Acum cateva luni, Emily Ratajkowski a cerut divortul de fostul ei sot Sebastian Behr-McClard.

Modelul a aflat despre numeroasele infidelitati ale partenerului ei si a decis imediat sa intrerupa relatiile cu acesta. Ratajkowski  nu a vorbit public pana acum despre viata ei personala, insa acum lucrurile s-au schimbat.

Vrea sa ajunga la 52 de kilograme si este plina de motivatie. Vezi cum arata Victoria Rosca la o luna de cand merge la sala: „Am avut febra musculara primele doua saptamani, chiar am si plans” - VIDEO

Dupa despartirea ei de Sebastian, nu a trecut mult timp ca in presa occidentala deja se vehicula despre faptul ca aceasta este intr-o relatie cu Brad Pitt.

Deci, ce se intampla cu adevarat in viata personala a lui Emily Ratajkowski? Modelul a povestit totul intr-un nou interviu pentru Variety.

„Una dintre cele mai bune moduri pentru mine de a fi fericita este sa renunt. Pentru prima data in viata mea sunt singura si pentru prima data ma bucur cu adevarat de libertate.”, a recunoscut Emily Ratajkowski.

Cu greu le mai recunosti! Vezi cum aratau Laura Vetty, Diana Grigor, Tany Vander si alte vedete din Moldova cu mai bine de 10 ani in urma - FOTO

Emily s-a casatorit in februarie 2018 cu Sebastian Behr-McClard dupa 3 luni de relatie.

Articole din aceeasi categorie