20.01.2023
Anna Asti - mai sincera ca niciodata! Interpreta a vorbit deschis despre viata sa personala: „Stateam intinsa pe podea si eram gata sa-mi pun capat zilelor...”

Recent, cantareata rusa Anna Asti a vorbit deschis intr-un interviu in care a povestit despre o perioada foarte dificila din viata sa.

Pe atunci, potrivit interpretei, ea tocmai se mutase la Moscova. Totul a inceput bine, ea deja canta intr-o trupa. Insa, in curand, totul s-a transformat intr-un adevarat calvar. Aceasta a suferit o despartire dureroasa si a fost tradata de un prieten apropiat, alaturi de locuia in acelasi apartament. 

Dupa un an de pauza, Diana Brescan revine cu noi forte! Interpreta a lansat un nou single, alaturi de un videoclip oficial: „Mereu am vrut sa am o piesa in care sa imi exprim ceea ce simt” - FOTO/VIDEO

„Tocmai am inceput o viata normala, la care am visat demult, trebuia sa fiu atat de fericita, insa ma simteam atat de rau. Stateam intinsa pe podeaua bucatariei din apartamentul pe care il inchiriam plangand in hohote. Nu voiam sa traiesc”, a recunoscut Anna Asti.

Artistei ii veneau in gand cele mai groaznice ganduri. „Eram gata sa-mi pun capat zilelor. Insa, m-am gandit: „Doamne, am o mama si un tata, nu le pot face una ca asta”. 

Fotografia spune tot! Gabriella Damir si fiul sau, Avraam, au fost externati din maternitate - FOTO

Vremurile intunecate din viata cantaretei au ramas in trecut, iar ranile spirituale s-au vindecat. 

„Dupa asemenea momente devii atat de puternic, incat nimeni altcineva nu te mai poate jigni. Nimeni nu va crede vreodata ca esti slab. Iar cei care te-au jignit, vor regreta”, a spus in cele din urma Anna Asti. 

Anul 2023 a inceput pentru Romina mai putin frumos. Interpreta a dezvaluit ca bunica sa a plecat din viata chiar in ajun de Revelion: „Mi-a fost ca a doua mama...” - VIDEO

Anna Asti, este o cantareata pop ucraineana. A devenit faimosa pentru ca a fost membra a trupei Artik & Asti.

Articole din aceeasi categorie