20.01.2023
Dupa un an de pauza, Diana Brescan revine cu noi forte! Interpreta a lansat un nou single, alaturi de un videoclip oficial: „Mereu am vrut sa am o piesa in care sa imi exprim ceea ce simt” - FOTO/VIDEO

Diana Brescan este una dintre cele mai frumoase, stilate si sexy vedete din showbizul moldovenesc. Acum cateva minute, interpreta a lansat o noua melodie, dupa o pauza de aproximativ un an. Vezi mai jos cat de bine suna aceasta.

Piesa Dianei Brescan se numeste „Mai stai” si este interpretata in limba romana. Despre lansare, interpreta a anuntat pe pagina sa oficiala de Instagram.

„Dragii mei, piesa este disponibila acum si pe YouTube!!! Mereu am vrut sa am o piesa in limba romana in care sa imi exprim ceea ce simt! Multumesc mult la toti care sunt alaturi de mine”, a mentionat Diana Brescan in descrierea publicatiei sale. 

Fotografia spune tot! Gabriella Damir si fiul sau, Avraam, au fost externati din maternitate - FOTO

Muzica pentru noul sau single a fost compusa de Irina Rimes si Viky Red, textul - Irina Rimes, iar productia - Viky Red. 

In videoclipul oficial al melodiei, Diana apare in cateva tinute. Una dintre ele fiind o rochie mini mulata, intr-o nuanta rosie aprinsa. Aceasta si-a completat tinuta cu o haina exterioara din blana in diferite nuante aprinse si o pereche de cizme inalte, pana peste genunchi, de asemenea rosii.

Dupa o lunga absenta de pe online, Pasha Parfeni a aparut cu vesti ingrijoratoare! Ce s-a intamplat cu interpretul in vacanta din Mexic: „Tare ma bucur ca am ajuns acasa” - VIDEO

Vin, muzica jazz si o atmosfera relaxanta! Stela Moldovanu si Misha Grossu au organizat un eveniment select: „Am tinut sa adunam astazi toti oamenii care ma inspira” - VIDEO

Cantareata Diana Brescan s-a afirmat pe piata muzicala acum 15 ani, cand a participat pentru prima data la concertul „Doua inimi gemene”. Apoi tanara a devenit celebra datorita prestatiilor sale pe scenele de la „X Factor” si „Vocea Romaniei”. Acum interpreta isi are propriile sale piese lansate pe platforma YouTube.

Articole din aceeasi categorie