19.01.2023
Anul 2023 a inceput pentru Romina mai putin frumos. Interpreta a dezvaluit ca bunica sa a plecat din viata chiar in ajun de Revelion: „Mi-a fost ca a doua mama...” - VIDEO

In cadrul emisiunii O Seara Perfecta a fost invitata tanara interpreta de muzica usoara din Republica Moldova, Romina. Aceasta a venit in platou cu cea mai recenta piesa a sa, intitulata „Buna, mama”. Artista a dezvaluit ca acest an a inceput cu tristete pentru familia sa si pentru ea insasi, caci, chiar inainte de Revelion, bunica sa s-a stins din viata. 

Mama sa s-a stins din viata cand avea doar sase ani si piesa „Buna,mama” ii este dedicata ei. „Ma bucur tare mult ca mi-am indeplinit scopul si am scos aceasta piesa dedicata mamei. Piesele despre mama sunt mereu solicitate la evenimente si ma gandeam ca e timpul sa scot si eu una si ma bucur mult ca ma putut sa o fac”.

„Eu aveam deja bitul. Imi veneau versurile instantaneu, unul dupa altul. Nu ma asteptam sa aiba asa un impact frumos, atat de mult sa fie ascultata si apreciata”, a adaugat Romina. 

Sotul Danielei Costetchi - primele declaratii dupa ce s-au despartit: „Nu ne-am separat pentru ca nu ne mai suportam reciproc...” - VIDEO

Pentru Romina, sarbatorile de iarna au trecut destul de neobisnuit. „Nu m-am asteptat ca chiar inainte de Anul Nou, bunica mea sa plece acolo sus. A fost un inceput de an tare neobisnuit pentru mine, dar am trecut totul cu brio. Mi-am zis ca asa este viata, nu poti tine alaturi de tine o persoana pentru totdeauna. In schimb, pot sa zic ca sunt foarte okay acum, sarbatorile le-am petrecut in cercul familiei. Cel mai mult ma bucur ca, chiar daca a fost ceva urat, dupa a urmat ceva frumos”. 

Potrivit interpretei, bunica sa i-a fost ca a doua mama. „Am avut o relatie destul de stransa. Pana la 15 ani m-a educat si mi-a fost ca a doua mama. Pentru oricine bunica este ceva dulce, ceva casnic. Bunica nu se compara cu nimic. Stiu prin ce chinuri trecea si cat de greu ii era si ma durea cand o vedeam. Acum stiu ca este bine acolo sus si are de mine de acolo”. 

De Boboteaza - reporterul PRO TV, Iulia Deliu, respecta traditiile! Vezi cum s-a scufundat in apa rece intr-un lac din capitala - VIDEO

Atunci cand lansa o piesa noua, bunica sa era prima care o asculta. „Mereu s-a mandrit cu mine. Ii placea sa-i pun videoclipul sau piesa pe ecranul televizorului si pana nu se uita de cateva ori nu ma lasa”. 

Pentru noul an, Romina are cateva planuri, pe care isi doreste sa le realizeze neaparat. „Sper sa ajung sa-mi scot multe piese. Sper ca in acest an sa organizez mai multe concerte atat la noi, cat si in Romania, in alte tari. Sper din suflet sa va surprind, asta e cea mai buna idee de regula”.

Dianna Rotaru - pregatita sa devina mama! Prezentatoarea PRO TV a recunoscut ca abia asteapta sa traiasca acest moment: „Acest sentiment se intensifica pe an ce trece” - VIDEO

Videoclipul pentru piesa „Buna, mama” a fost filmat foarte repede, in aproximativ o ora. „De fiecare data, la orice piesa, am filmat videoclipul timp de o ora si jumatate, cel mai mult am filmat doua ore. Eu repede ma descurc. Videoclipul pe care l-ati vazut acum a fost filmat intr-o ora si zece minute. Eu iubesc foarte mult simplitatea, minimalismul. Eu ma inspir si de la interpretii din strainatate si cand vad cat de bine arata minimalismul, simt ca e mai aproape de mine. Anume asa eu pot sa transmit mesajul prin versurile mele, prin melodia mea”. 

Articole din aceeasi categorie