20.01.2023
Fotografia spune tot! Gabriella Damir si fiul sau, Avraam, au fost externati din maternitate - FOTO

Acum cateva zile, la data de 14 ianuarie, Gabriella Damir si sotul ei, regizorul Roman Burlaca, au devenit parinti pentru prima data. 

Gabriella Damir a adus pe lume un baietel, pe care impreuna cu sotul sau au decis sa-l numeasca Avraam. 

Bloggerita a publicat o fotografie in care se vede piciorusul baietelului, iar la descrierea fotografiei, aceasta a scris: „Avraam Burlaca 14.01.2023”.

Anul 2023 a inceput pentru Romina mai putin frumos. Interpreta a dezvaluit ca bunica sa a plecat din viata chiar in ajun de Revelion: „Mi-a fost ca a doua mama...” - VIDEO

Tot atunci, bloggerita a publicat o imagine emotionanta, in care il vedem pe Roman cum isi tine in brate fiul nou nascut. 

„Va multumim fiecarui pentru felicitari si ganduri bune. Acum incepe o etapa noua pentru noi, cea mai frumoasa”, a mentionat Gabriella. 

Iar recent, tanara a publicat o noua imagine, care a fost facuta atunci cand au fost externati din maternitate. In fotografie o vedem pe Gabriella cu o dispozitie jucausa si pe Roman, stand langa ea, cu Avraam in brate. 

„Poza noastra la iesire din maternitate arata asa”, a mentionat Gabriella adaugand un emoji care rade. 

De asemenea, aceasta a scris: „Roman Burlacan, to the moon and back”, in traducere din limba engleza: „Pana la luna si inapoi”. 

Senzatii tari de Boboteaza! Reporterul PRO TV, Iulia Deliu si Miss Extreme World, s-au scaldat in lacul Valea Morilor. Afla de la Victoria Bilan care sunt principalele beneficii ale scaldatului in apa rece - VIDEO

Gabriella Damir este casatorita cu regizorul Roman Burlaca. De asemenea aceasta este una dintre cele mai urmarite bloggerita din Moldova. Tanara are peste 100 de mii de urmaritori pe Instagram.

Ce nu ar putea ierta niciodata Natalia Barbu barbatului pe care il iubeste? Interpreta a facut dezvaluiri neasteptate: „Daca ma intrebai acum mai multi ani, cred ca spuneam infidelitatea. Dar acum...” - VIDEO

Articole din aceeasi categorie