04.03.2021
Andrei Malahov a facut publice sumele pe care le primesc participantii show-ului sau. Este vorba de mii de euro

Celebrul jurnalist si prezentator Andrei Malahov, a divulgat care este onorariul primit de participantii la show-ul sau „Прямой эфир”.

Sumele au fost publicate in cadrul grupului de pe reteaua de socializare Clubhouse. In conformitate cu cele spuse de Malahov, in pandemie, veniturile pe care le aveau invitatii emisiunii au scazut considerabil. Spre exemplu, daca Emmanuil Vitorgan, care a povestit despre fiica lui nou-nascuta, a primit 1,8 milioane de ruble, iar Mariya Shukshina, care a facut declaratii cu privire la problemele familiale, a fost remunerata cu 2 milioane de ruble, acum sumele nu mai sunt la fel de mari. Vaduvul Valentinei Legkostupova, Iurii Firsov, beneficiaza de onorari de doar 200-300 de mii de ruble. Aproximativ la fel au fost remunerati si participantii show-ului despre Lyubov Uspenskaya si Boris Gracevski.

Svetlana Sainsus - femeia care a ajutat sute de oameni, are un regret in viata. „Am facut prea multe sacrificii pentru un barbat, pentru barbatul pe care l-am iubit”

Pana la 500 de mii pot primi doar participantii cu istorii de-a dreptul cutremuratoare. Aceasta suma a primit-o, spre exemplu, actorul care si-a pierdut fiica - Vladimir Konkin.

Vedetele anilor `90 care nu mai sunt atat de renumite in zilele noastre, primesc, in mod general, intre 100 si 150 de mii de ruble, precum Tatyana Vasileva sau Elena Proklova. Oamenii obisnuiti, care transmit pur si simplu informatii exclusive, primesc de la 50 pana la 100 de mii de ruble. Aproximativ aceeasi suma de bani o primesc si celebritatile care apar mai des in emisiune, asa ca Evelina Bleodans si Dana Borisova.

Andrei Malahov a recunoscut de ce nu-si arata fiul de trei ani

Totodata, Sergei Glushko, care conform declaratiilor lui Malahov, a vrut sa povesteasca despre scandalul sau cu cele doua amante, a cerut pentru asta onorariul de 2 milioane de ruble, dar a fost refuzat.

Dansa pe iaht, iar clipurile adunau milioane de vizualizari. Cum arata acum fosta iubita a lui Gianluca Vacchi, bruneta sexy din viata milionarului

Sursa: Uznayvseo.ru

Articole din aceeasi categorie