07.01.2021
Andrei Malahov a recunoscut de ce nu-si arata fiul de trei ani

Intr-o emisiune YouTube la care a participat recent, prezentatorul a dezvaluit de ce nu-si arata fiul publicului.

Citeste si :  Dr. Dre a suferit un anevrism cerebral si a fost internat de urgenta. Cum se simte rapperul

Andrei Malahov este unul dintre persoanele publice care nu-si arata copii si nu le transforma in vedete de mici si nu putina lume il intreaba care este motivul acestei decizii.

„Si ce se va schimba la oameni daca il vad pe fiul meu? Sau trebuie sa-si deschida Instagram pentru a face bani? „Iata aici Sasha sta si mananca, iar aici este imbracat in asta, iar acesta este micul dejun si aceasta este cina mea”. Pe cine intereseaza assta, prieteni? Cititi o carte, urmariti un serial bun!” - a spus Malahov, in cadrul show-ului „Алена, блин!”.

Cu toate acestea, Andrei a povestit cum se dezvolta copilul sau. Potrivit prezentatorului TV, Sasha are simtul umorului si este ingenios. In plus, baiatului este pasionat de meseriile care au legatura cu constructiile. El cunoaste toti constructorii si ingrijitorii din curte.

Andrei a spus ca isi va arata fiul dupa ce il va intreba daca vrea sa devina celebru, iar abia apoi va incepe sa publice fotografii cu el. Pentru asta, copilul trebuie sa inteleaga cu ce se ocupa parintii lui.

Unele vedete nu doar ca isi fac copii persoane publice de mici, dar le si creeaza conturi personale de Instagram, unde acestia isi incep activitatea devreme.

Citeste si :  „Cea mai eleganta regina din lume” - cele mai frumoase tinute in 2020

Sursa foto: Google

Articole din aceeasi categorie